Publicitate

romania._bucuresti - Vizualizare online

  • Currently 8.57/10

8.6 steluţe (23 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: romania._bucuresti

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: baronul (nu este autorul)
Vizualizari: 5394 in total, 1 pe zi
Descarcari: 428 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (9)

Statuia din bd. Elisabeta este a lui Mihai Viteazul, nu a lui Stefan cel Mare. Prea multe greseli de scriere la explicatiile din pps, care, de altfel, e interesant mai ales pentru noi cei care nu trecem prea des prin Bucuresti. Dar, din moment ce nu sunteti autorul...

Gabriela Florescu / Gabi, 21.11.2010, 06:08

In atentia administratorului : Se scrie si se pronunta: ,,Introdu codul ..." si nu ,,Intodu codul..." cum ati scris dv mai jos!

Gabriela Florescu / Gabi, 21.11.2010, 06:11

Am corectat. Multumesc. :)

Cand am fost mic am avut probleme cu r-ul. Se vede ca nu am scapat chiar de tot. :))

Admin, 21.11.2010, 06:37

doamna gabi,
esti cam severa... aici greseli minore se iarta, suntem doar la distractie...
Nu mai fi asa pricinoasa ca de aici din israel nici nu se disting bine statuile... multumesc lui d-zeu ca nu era a lui ceausescu.
toate cele bune...!

baronul, 21.11.2010, 07:17

tot pt d-na gabi...
precizez ca eu am adresa autorului si daca doresti ti-o pot da, dar e cam spurcat la gura si ma tem ce o sa iasa dintr-o discutie pe tema care ati reclamat-o.
El este un jidan bogat si batrin , fost coleg de scoala cu mine si care a cam uitat limba romana de cind traieste aici in israel... insa injuraturile si expresiile porcoase i-au ramas nealterate.
Deci daca doresti imi dai un mail si te pun in legatura cu el.(cu adresa lui)
salom, ghiveret...!

baronul, 21.11.2010, 07:30

Ciudat ca aceia care pleaca in strainatate uita ,,dulcele grai romanesc" , uita scrierea corecta, dar le raman ,,nealterate" in minte toate expresiile de argou vulgar. Este explicabil: toti retinem ceea ce ne place!!
Spuneti ca autorul este cam ,,spurcat la gura" . OK! Nu ma supar daca si scrie corect romaneste toate injuraturile si expresiile mai putin ortodoxe pe care le pronunta. Si ma refer la cele pe care le-a retinut traind in Romania.
O zi buna!

Gabriela Florescu / Gabi, 22.11.2010, 04:03

Gabi, cu totul de acord cu observatiile tale. Autorul n-a stiut niciodata gramatica limbii romane; si eu sunt plecat de mult din tara, dar n-am uitat gramatica si ortografia. Asa ceva nu se uita cum pretinde baronul, cum nu se uita mersul pe bicicleta...Felicitari pentru efortul de a aduna imagini din Bucuresti, dar decit cu comentarii incorecte, mai bine fara...ce valoare are comentariul " biserica de limga palat " ?...Pai, biserica aia are un nume, "Kretzulescu"...daca il stia il punea, dar nu stie numele niciuneia din bisericile din materialul prezentat, cum a incurcat si bibliotecile, se pare ca n-a intrat in niciuna, nici in biserici, ceea ce e de inteles, data fiind etnia, dar nici in vreo biblioteca...
Nu ma astept la vreo corectie, nu le prea pasa...comentariul meu este in principal adresat tie, pentru ca ai avut curajul sa "deschizi gura" si sa le spui parerea ta. Felicitari !

RADU5, 05.10.2011, 13:16

Multumesc, Radu! Am mai facut comentarii de acest fel si la alte prezentari. Tin foarte mult la scrierea corecta in limba romana, mai ales atunci cand ceea ce scriem este citit de altii. Este si o regula de bun simt.
Cu stima!

Gabriela Florescu / Gabi, 06.10.2011, 03:53

Mai bine ati scoate prezentarea aceasta de pe pagina. E pacat de fotografii, iar explicatiile sunt o rusine. Daca nu se poat scoate explicatiile gresite, mai bine o scoateti cu totul. Chiar daca o fi plecat de mult timp din tara (asta se vede din explicatia de la sinagoga - strada se numea Atena- corect- , acum este Take Ionescu), sunt prea multe alte greseli...

Anamaria2, 16.10.2011, 02:14

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion