Publicitate

Romania-colt de Rai - Vizualizare online

  • Currently 8.83/10

8.8 steluţe (65 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Un pps ce nu ar trebui sa lipseasca din arhiva iubitorilor Romaniei , fie straini sau autohtoni .

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Helmut Gürtler (nu este autorul)
Vizualizari: 5947 in total, 2 pe zi
Descarcari: 492 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Foarte frumoase peisaje si o atmosfera relaxanta datorata muzicii. Sinteti un etern iubitor al muntilor si panoramele alese au o prezentare foarte buna. Am urmat sfatul si l-am pus la arhiva, merita! :)
O zi buna tuturor

nanu, 18.09.2012, 02:16

Superbe imagini tot ansamblul este excelent ,felicitari autoarei care a pus suflet ca sa ne incante si sa ne bucure ochii si sufletul prin natura si peisajele splendide ale Romaniei 1.O zi minunata tuturor, felicitari pentru postare !

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 18.09.2012, 11:42

Meritoriu faptul că postați pe acest site , creații deosebite ale unor creatori de excepție ! Această prezentare e īn mod vizibil īncununarea unei muncii laborioase de creație cu un talent de excepție ! Am apreciat această prezentare din prima clipă īn care am văzut -o (acum cāteva săptămāni ). Felicitări Andoniei! Mulțumiri dv. !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 18.09.2012, 12:48

Hallo tuturor !
La prezentarea acestui pps ,n-am fost influentat de numele autorului.Nici n-am stiut cine este,nu m-a interesat,dar pps-ul mi-a placut extraordinar.Putine pps-uri , cu imagini din Romania atit de frumoase.compozitia atit de placuta,iar muzica cel putin egala imaginilor,am vazut
Nu m-a impresionat numele autorului ,ci pps-ul pe care l-am primit dela prieteni.
Daca cineva o cunoaste pe Doamna Andonia,atunci va rog sa-i multumiti din partea mea.
O realizare placuta,care mereu i-mi va aduce aminte de locul meu de bastina.
Multumesc.

Helmut Gürtler, 19.09.2012, 03:25

Hello,author are grateful for a beautiful presentation of beautiful images from Romania, a beautiful melody only confirms professionalism. Thank you. Charles

Karel Hofmann, 17.09.2013, 07:15

O PREZENTARE DE EXCEPTIE,pentru care multumesc dragei noastre realizatoare DELIA-ANODONIA cu APRECIERI SI RESPECT pentru TOATE REALIZARILE DEMONSTRAND SENSIBILITATE SI PROFESIONALISM...FELICITARI SPECIALE.

STANA, 20.02.2014, 04:49

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23320 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 11 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion