Publicitate

Romania, te iubesc ! - Vizualizare online

  • Currently 9.07/10

9.1 steluţe (151 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: "Un om valorează atât cât iubeşte" , ne spune unul dintre superbele versuri din prezentare . Frumuseţea imaginilor din România subliniată de lumina ce iradiază din poeziile unor autori români creează o prezentare aparte.

Categoria: Fotografii
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 15364 in total, 6 pe zi
Descarcari: 1129 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

O fresca cu imagini de vis bine insemnata cu versuri ale literaturii noastre si simtaminte care marcheaza sentimentele tuturor autorilor de-a lungul timpurilor: " Tara este mama dulce,copiii mei!Ferice care moare luptand pe sanul ei....O ! Trebuie sa nu aiba cineva nici o picatura de sange in vine,nici o scanteie de simtire in inima,pentru ca sa nu se induioseze la privelistea patriei sale si sa nu iubeasca pe fratele sau:Poporul roman. V ALECSANDRI(1821-1890)
Fara patrie nu se poate inchipui existenta de natiune si fara natiune patria e numai un cuvant desart. N IORGA(1871-1940) Frumos...multumesc.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 19.02.2013, 10:02

Lasati gluma,caci limbutul apare cand este litera P cu majuscula... e clar nu?... iar citatul meu din V Alecsandri este cu p litera mica,deci .... care-i treaba ? de te joci!!!... in citatul transcris de mine???... asa ca va mai scriu :
" Imparati pe care lumea nu putea sa-i mai incapa
Au venit si-n tara noastra de-au cerut pamant si apa
Si nu voi ca sa ma laud,nici ca voi sa te-nspaimant
Cum venira se facura toti o apa si-un pamant . " EMINESCU (1850-1889)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 19.02.2013, 10:16

Nu trebue sa fii neaparat patriot si nici sa citesti din operele unor mari poeti Romani ca sa-ti dai seama de valoarea acestui pps.
Fotografiile exceptionale si o muzica,care inlocuieste,or ce cuvint , sint de mare valoare artistica.
Mi-a placut enorm.
Multumesc autorului !

Helmut Gürtler, 20.02.2013, 02:21

NÃO ENTENDO AS MENSAGENS ESCRITAS
MAS, AS IMAGENS SÃO MARAVILHOSAS.

oscar / ceooscar@hotmail.com / OSCAR DO CÉO / oscar do ceo, 20.02.2013, 04:27

Felicitari autorului.Un pps frumos si emotionant care-ti aduce liniste si bucurie in suflet.

vio / viorica purdel / viorica / vio / v, 20.02.2013, 09:48

De ce sa nu acceptam ca exista o dualitate perfecta a 2 sau chiar 3 autori (autoare) nu conteaza pentru-ca numele este un simbol de exprimare.Important este totul ,intregul de pps-uri minunate care ne incanta si ne complecteaza fondul spiritual in cele mai mici amanunte.
Si aceasta nu de acum ci de intotdeauna,binecuvantate minti care se ingrijesc de infrumusetarea sufletului cu calitati pe care le dorim fiecare sa le atingem in viata de zi cu zi. Iar orice sentiment frumos sadit reprezinta o noua oportunitate pentru cine stie cum sa-l foloseasca.Spiritul trebuie dezvoltat continuu,altfel ingustimea lui da nastere " incapatanarii " si ne vine greu sa credem ceea ce nu putem vedea. :) Toate bune pentru toti,si sa auzim numai de bine!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 21.02.2013, 16:35

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 3 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion