Publicitate

Să nu permiți niciodată - Vizualizare online

  • Currently 8.59/10

8.6 steluţe (120 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: ”Să nu permiți niciodată să îți pierzi demnitatea de a fi femeie!” . O prezentare care se adresează atât femeilor care vor să fie respectate cât și bărbaților care vor să le respecte .

Categoria: Familie, Casatorie
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 9300 in total, 3 pe zi
Descarcari: 629 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Sic...sa fii o Lady and gentlemen... That's great! Good for you! I hear(that) congratulation are in order! :) Thank you 1.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 30.10.2012, 16:25

O frumoasa lectie despre demnitate,valabila si pentru barbati (in proportie de cca,75 %,dupa eliminarea unor specificitati feminine) cu o aleasa garnitura de trandafiri. Totusi ,indemnul SA NU PERMITI pare greu de pus in practica,cu exceptia solutiei radicale -INCETAREA RELATIEI.Asa e oare ?

Radu Neacsu, 31.10.2013, 05:22

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 10 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion