Publicitate

Sărbători fericite! - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.79/10

8.8 steluţe (42 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 24.12.2012
Vizualizari: 4751 in total, 2 pe zi
Descarcari: 363 in total, 0 pe zi

Descriere: Azi tuturor urez cu drag,
În viaţă bine să vă fie,
Al prieteniei scump şirag,
La ce e nobil să vă-mbie!

Iar Noul An să vă-mplinească
Tot ce speraţi, tot ce doriţi,
Cei dragi mereu să vă iubească
Şi veşnic fericiţi să fiţi!

Sărbători binecuvântate şi vesele, în armonie şi iubire, alături de cei dragi!
La mulţi ani!
Cu cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (6)

Ca de obicei, creezi un câmp de rezonanţă benefic; receptăm această energie şi suntem molipsiţi de vibraţia liniştitoare, caldă a mesajului
transmis!
Sigur, ai vocaţia dăruirii unei energii pozitive, care atrage şi stârneşte admiraţie!
Cineva a spus că:" Limba e singurul sistem de semnalizare cu adevărat uman". Ţi se potriveşte!
Cultivarea frumosului, a bunei dispoziţii sunt laturi ale minunatului tău
caracter, prietenă dragă!
Mi-a plăcut mult! Mulţumesc.
Îţi doresc ca tot ce trăieşti să fie pe inima ta!
Sărbători fericite alături de cei dragi!

Elena.

Elena Constantin, 25.12.2012, 12:42

Mă bucur de reîntâlnire, draga mea prietenă virtuală, şi îţi mulţumesc din inimă, pentru bucuria şi lumina pe care mi-o aduci de fiecare dată, cu prezenţa şi cuvintele tale alese, calde şi prieteneşti, la fiecare prezentare a mea! Mi-ai fost alături întregul an, m-ai felicitat, m-ai încurajat şi mi-ai lăsat mereu mesaje deosebite, de apreciere, care ne-au apropiat şi m-au făcut să te îndrăgesc.
Te rog să primeşti aceleaşi urări prieteneşti, de sfintele sărbători, şi din partea mea, şi fie ca Noul An să îţi aducă tot ce îţi doreşti, să-ţi împlinească cele mai înalte aspiraţii, tot la ce sufleţelul tău visează, pe lângă multă, multă iubire!
LA MULŢI ANI!

Cu preţuire şi sinceră prietenie,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.12.2012, 07:41

Frumos si deosebit de sensibila in ton cu sarbatorile de iarna care au sosit cu alai de zapada.Cu bunatate ,dragoste si intelepciune ai adus din sufletul si inima ta adevarul plin cu dreptate. Nu pot decat sa-ti raspund cu DA primesc cu inima deschisa semnul de la tine este firesc,ai vocatie d t p d v pentru ceea ce transmiti tuturor.Multumesc cu drag si dintotdeauna respectul meu :)...felicitari pentru realizare si tot ce iti apartine sa te bucuri cu toata inima deplin implinita.La multi ani alaturi de familia ta minunata! :) O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 27.12.2012, 03:14

Cuvintele calde, de afecţiune şi prietenie, sunt cele mai frumoase daruri pe care le putem face celor dragi. Valoarea lor este nepreţuită, fiindcă sunt făcute din suflet şi cu iubire! De aceea, dragă O.K., îţi mulţumesc din inimă pentru darul tău nepreţuit, pentru delicateţea şi felul deosebit în care ţi-ai manifestat prietenia şi aprecierea faţă de mine şi lucrările mele, de-a lungul întregului an! Fii sigură, draga mea prietenă virtuală, că sentimentele sunt reciproce, doar nu degeaba se spune că tot ce dai, ţi se întoarce înzecit!
Fie ca magia acestui anotimp şi a sărbătorilor care îl însoţesc, să-ţi lumineze viaţa, să-ţi fie mereu bine, iar anul care vine, să te găsească sănătoasă, veselă, cu sufletul curat, împlinită în fericire şi iubire, alături de cei dragi!
LA MULŢI ANI!

Cu preţuire şi sinceră prietenie,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 28.12.2012, 17:07

Minunat! Felicitări pentru creaţie! La mulţi ani !
Vă îmbrăţişez cu respect, iubire, lumină şi prietenie,

sami sonya adriana, 29.12.2012, 16:00

Mulţumesc, dragă Sami, pentru apreciere şi prezenţa dvs. caldă şi plăcută! Încă de la prima întâlnire virtuală v-am perceput ca pe o persoană cu un spirit nobil, care împrăştie lumină şi bunătate şi de a cărei prietenie m-am simţit onorată! Nu vă cunosc personal, dar, prin tot ceea ce aţi creat, la fel şi prin mesajele transmise, v-am simţit specială, cu un suflet frumos, ceea ce m-a făcut să vă îndrăgesc şi să mă bucur de fiecare întâlnire.
Fie ca în anul care vine să rămâneţi la fel de minunată şi să vă realizaţi cele mai înalte aspiraţii, tot ce visaţi, tot ce vă doriţi, să vă simţiţi iubită şi împlinită, mereu să vă fie bine alături de cei dragi!
AN NOU FERICIT! LA MULŢI ANI!

Cu drag vă îmbrăţişez şi eu,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 30.12.2012, 06:41

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22520 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 42 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion