Publicitate

Sais-tu qui je suis - Vizualizare online

  • Currently 8.03/10

8.0 steluţe (33 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Natura care ne inspira,natura care ne apara si care ne protejeaza,ne hraneste si intretine spiritul este intr-un pericol permanent.Cate mesaje si realizari magnifice se difuzeaza zilnic insa indiferenta si egoismul primeaza inca... viitorul este sumbru pentru generatiile viitoare...sa mai revedem inca o data o realizare cat se poate de elocventa si complecta in cotidianul actual al omenirii ,felicitari si sincera mea admiratie pentru aceasta diaporama :) va multumesc 1.

Categoria: Natura
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 4047 in total, 1 pe zi
Descarcari: 358 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

ABSOLUT INCREDIBIL!FARA CUVINTE!FARA COMENTARII!FORMIDABIL!PERSOANA CARE A CREAT ASA CEVA A SURPRINS INTOCMAI DEZASTRUL PE CARE OAMENII L-AU ADUS CREATURILOR CE NE INCONJOARA,PAMANTULUI,NATURII!AU DISTRUS TOTUL OAMENII!TOT CE NATURA SI MAI PRESUS DE EA DUMNEZEU A CREAT SI NE-A DARUIT,DAR NOI NU AM STIUT SA O PRETUIM,SA O RESPECTAM SI NU AM INVATAT SA O FACEM INCA!SUNTEM DOAR NISTE DISTRUGATORI!NISTE RAI!IAR NATURA NE VA PIERDE,ASA CUM NOI AM DISTRUS-O PE EA!!IAR DUMNEZEU NE PEDEPSESTE DAR NOI NU INVATAM NIMIC DIN ASTA SI NU PRIVIM IN JURUL NOSTRU SI NU NE DAM SEAMA CA SINGURI NE VREM SI NE DORIM PIEIREA!IAR INTR-O BUNA ZI NE VA FI LUAT TOTUL SI POATE CA ATUNCI NE VOM TREZI LA REALITATE SI VOM INTELEGE CA ESTE MULT PREA TARZIU PT.A SALVA PLANETA PAMANT CE NE TINE SI NE HRANESTE SI NE ADAPOSTESTE!!CACI RAUL CU RAU S EPEDEPSESTE,IAR BINELE CU BINE!AR TREBUI SA NE TREZIM MACAR IN AL 12-LEA CEAS INAINTE DE A FI PREA TARZIU SI SA INCERCAM SA REDRESAM SITUATIA!FELICITARI PT.ACESTE MINUNATE MOMENTE DE REFLECTIE!

petrareanu madalina-cosmina, 03.11.2012, 11:57

Hello,Unfortunately, humanity can not appreciate nature and itself to suffer, thank you for the beautiful presentation. Everyone should see it. Charles

Karel Hofmann, 02.11.2013, 04:39

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion