Publicitate

SCENARII pentru secolul XXI-5b_Incalzirea globala - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.20/10

9.2 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 10.09.2016
Vizualizari: 3357 in total, 2 pe zi
Descarcari: 238 in total, 0 pe zi

Descriere: Ce se va intampla daca incalzirea globala continua in ritmul din ultimii ani ?O serie de studii lanseaza Predictii si Avertismente privind continuarea modelului economic actual, bazat pe consumul de combustibili fosili si cresterea emisiilor de gaze cu efect de sera.La Conferinta de la Paris din decembrie 2015, 200 de guverne s-au angajat sa faca eforturile necesare pentru limitarea cresterii temperaturii globale până în 2100, la maximum 2 grade C fata de perioada pre-industriala

Publicitate

Comentarii (4)

Multumim, Adrian, pentru munca intensa si pentru seriozitatea cu care abordezi aceste subiecte. Ar fi bine ca lumea sa se uite si, mai ales, sa faca ceva pentru a preveni distrugerea pamantului si implicit a noastra.

maia / angi, 11.09.2016, 06:57

Si eu iti multumesc Maia/angi ca ai parasit pentru cateva minute munca ta la inspiratele si deosebitele pps pe care le realizezi, pentru a te uita la un pps care pare foarte departe tematic de ele...
Dar nu este asa... drumurile spre cunoastere si reflectie se intalnesc undeva...

Adrian TOIA, 11.09.2016, 13:34

Un pps deosebit de valoros care ar trebuii vazut ( mai bine zis citit) de cati mai multi si care ar trebuii,intradevar, sa ne puna pe ganduri. L-am citit cu mult interes si am fost uimit de multimea de informatii,care, cred eu, ca a cerut o enorma munca de informare si redactare.
Felicitari Adrian !. Ma uimesti si doar in afara de prezumtiile de viitor (care sunt deosebit de negre, de sumbre) sunt intru totul de acord cu grijile tale ( ar trebuii sa fie si ale noastre) In colindarile mele am putut constata consecintele incalzirii globale. In scurtul timp de cca 30 de ani am vazut (si fotografiat) cat de mult s-au topit anumiti ghetari. Unii mai mici au disparut complect. Ce facem noi acum ? Ai acoperim cu cuverturi imense dar si asta nu ca sai salvam ci ca sa putem skia pe ei. Ati vine sa plangi !
Atat timp cat fiecare tara in parte, dar mai ales USA ,China, India, Canada,(cele mai mari
tari ce polueaza atmosfera) urmaresc doar interese personale nu cred ca se va schimba ceva in bine.
Adrian, multumesc pentru acest pps. Helmut

Helmut Gürtler, 12.09.2016, 04:18

E faci draga Helmut ? Ai coborat de pe muntii tai atat de frumosi si racorosi, in mijlocul caldurilor de pe la noi ?
Iti multumesc pentru comentarii si notari, mai ales ca vin de la tine, care ai vazut cu ochii tai cum se subtiaza si se topesc ghetarii de care nu ne putem lipsi...din cauze mai importante decat o coborare pe ski...
Predictiile si avertismentele in diferite scenarii sunt ale cercetatorilor climatologi – nu ale mele...
Sunt sumbre, dar trebuie sa fie cineva care sa atraga atentia ca am cam luat-o spre vale...si daca nu ne oprim cu civilzatia „cosului de fum”, vom ajunge in prapastie..

Adrian TOIA, 13.09.2016, 01:25

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion