Publicitate

SIMONA HALEP-Victoria de la Wimbledon 2019 - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Sport
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 04.08.2019
Vizualizari: 562 in total, 3 pe zi
Descarcari: 65 in total, 0 pe zi

Descriere: La un an după triumful de la Roland Gaross, unde a cucerit primul titlu de Grand Slam din cariera ei sportivă strălucitoare de trofee, SIMONA a reusit o performanta unica in tenisul din România, reușind o victorie mult dorită și de puțini prevăzută, în finala Wimbledon 2019, invingând-o fără drept de apel pe marea campioană americană Serena Williams în mai puțin de o oră, în două seturi scurte, 6-2, 6-2.
Această victorie va rămâne încrustată pentru totdeauna în istoria Sportului românesc.

Publicitate

Comentarii (3)

Nu e prima oară când, printre sportivii cărora le dedici un pps, omagiind valorile românești, se numără și Simona Halep, dar acesta este surprinzător prin felul cum l-ai conceput și realizat! Mă așteptam să prezinți câteva comentarii privind succesul strălucitor al Simonei în finala de la Wimbledon 2019, dar nu să redai secvențe cu partida de tenis, exact cum s-a desfășurat! Felicitări, Adrian!
Și felicitări, Simonei, care, într-adevăr a fost uimitoare, s-a întrecut pe sine, cum de altfel, chiar ea însăși mărturisește: „Nu am jucat niciodată mai bine. A fost cel mai bun meci făcut de mine.”!
Să o învingi pe una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, e într-adevăr o reușită formidabilă!
M-a impresionat ce frumos a vorbit și Serena Williams despre Simona: „Simona a jucat grozav. Nu e ușor să pierzi, dar când cineva își dă sufletul pe teren, nu prea ai ce să faci. Simona a dat totul.”
Da, așa cum ai scris, victoria Simonei Halep la Wimbledon, o bucurie pentru toți românii, „va rămâne încrustată pentru totdeauna în istoria sportului românesc”!
Cu stimă,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 05.08.2019, 03:07

Multumesc mult Teodora Buita, pentru promptitudinea și conținutul mesajului tău la acest pps, care se adauga celorlalte pe teme sportive si culturale prin care am dorit sa omagiez și să promovez valorile românești de prim rang.
Am incercat să redau in pps nu numai fotografii si comentarii ocazionale, care ar fi permis realizarea a 5 pps-uri, am preferat să reprezint puțin și din dramatismul unor momente din meci, si realizarile tenisistice de exceptie ale Simonei...
Simona a câştigat categoric intr-un timp record, cu cele mai puține greșeli neforțate (doar 3 !!) din istoria finalelor de la Wimbledon....
Mă bucur sa constat ca ești interesata și prezenta si in cazul unor pps-uri din alte zone tematice decât cele în care excelezi...

Adrian TOIA, 05.08.2019, 04:20

Am vazut partida la TV.
Simona a fost grozava,dar nici Serena n-a fost in zilele ei bune.

Helmut Gürtler, 20.08.2019, 04:40

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion