Publicitate

Singurătate īn doi - Vizualizare online

  • Currently 8.85/10

8.9 steluţe (428 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Īn viață orice capăt de drum īnseamnă īnceputul unui alt drum . Această prezentare este o analiză subtilă a singurătății īn doi .

Categoria: Dragoste
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 16256 in total, 6 pe zi
Descarcari: 781 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Da este foarte buna,educative toate aceste prezentari ale acestei autoare,insa totul depinde de valentele si criteriile care conteaza pentru fiecare.Pentru mine copii sunt deasupra oricaror circumstante.Felicitari si multe realizari frumoase,va multumesc.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 30.06.2012, 13:45

Foarte frumoasa prezentarea. Felicitari. Raspunsul la intrebare este usor. :))
Premiza de pornire este gresita: doua drumuri paralele nu se intalnesc nici la infinit (in geometria clasica). :)) Sau mai serios vorbind, cei doi trebuie sa mearga IMPREUNA pe un drum UNIC cu siusuri si coborasuri, dar IMPREUNA si nu paralel. Rareori apare acesta simbioza si de aceia fiecare isi urmeaza drumul lui.
O zi buna tuturor

nanu, 30.06.2012, 15:12

Profunzimea acestui mesaj este O LECTIE DE VIATA si o transpunere a nefericiri reale care aduce inca un semnal ca viata in doi este o responsabilitate asumata si nu abandonata.Aprecieri si deosebit respect pentru realizatoarea sensibila si afectiva ale carei realizari impresioneaza si aduce o nota de traire sentimentala si calauzire spre evitarea singuratatii in doi.VA MULTUMESC PENTRU POSTARE VA APRECIEZ REALIZARILE PERSONALE DAR ACEST GEST ESTE UN PLUS DE RESPECT PENTRU VE ESTE IMPORTANT.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA, 02.07.2012, 09:30

Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele comentarii ! Un asemenea talent , cum īl are autoarea acestei prezentări , e o adevărată binecuvāntare care luminează sufletele celor care vizualizează prezentările ei,pentru că nu sunt simple īnșiruiri de imagini sau de cuvinte , ci ne face atenți la aspecte din viață pe care uneori le trecem cu vederea , invitāndu-ne la meditație . Vă doresc numai bine tuturor!

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 03.07.2012, 12:34

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion