Publicitate

SITUATIA NU ESTE BUNA - Vizualizare online

  • Currently 7.80/10

7.8 steluţe (25 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: SITUATIA NU ESTE BUNA

Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: MAX (este autorul)
Vizualizari: 4202 in total, 1 pe zi
Descarcari: 314 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Ceea ce este de rezolvat pe cale pasnica,o pot face tot acei factori de decizie care au acum puterea.Popularizarea acestei diaporame este prea putin,tinand cont ca nu se organizeaza alegeri anticipate si nici macar un referendum pentru inlaturarea acestui om,care ne va desfiinta ca popor si ca stat independent.Nu mai avem patrioti in tara asa cum au fost o data! :(

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 11.03.2012, 01:43

Domnule Max
Cine nu-si cunoaste istoria va repeta vesnic aceleasi greseli ! E absurd sa dam iar vina pe un singur om, ca acum 14-15 ani, cand in aceasta perioada am avut atatia presedinti si atatea randuri de parlamentari-legiuitori pe care i-am lasat sa ne batjocoreasca. Mai bine am fi atenti la impartirea tarii in regiuni, caci atunci vom disparea ca tara si popor si nu vom putea da vina pe nimeni pentru asa ceva.

stela / Stela Biteanu / ELA / s, 10.03.2013, 10:24

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion