Publicitate

Star,stapinul inimii - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Am obosit, inimioara mea are 13 ani si este tare bolnavioara iar eu vreau sa ma joc ca si pina acum, dar nu mai pot. Daca imi trimiti un gind bun poate miine imi va fi mai bine si, drept recunostinta, am sa dau si din codita. Iti multumesc si doresc sa fii iubit/a! Cu prietenie Stăruț

Categoria: Animale
Primita de la: Averio (V.I.) (este autorul)
Vizualizari: 3064 in total, 1 pe zi
Descarcari: 266 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Iubite Star ,
Eu , Picki ( am 13 ani ca si tine) , Ralf( al 2-lea venit in familie ) , Bila ( luat de mama de pe girla ) , Lessy ( aruncata dintr-o masina in fata casei noastre de la tara si recuperata ) , mama si tata , iti ureaza multa sanatate , sa fii un luptator si sa-ti bucuri familia multi ani inainte !
Numai bine iti transmitem toti prin mama ,
rcalin

rcalin, 13.08.2013, 09:09

d-le Calin,
Va multumim pentru gindul ales, din suflet, de unde razbate o afectiune sincera pentru pritenii nostri darnici in iubire fara sfirsit.
Diaporama a fost creata intr-un momentt de disperare, mai mult pentru ginduri, fara a avea pretetia lor manifesta, caci sintem siguri de puterea gindurilor pozitive aspura starii de sanatate. Si multumim lui Dumnezeu ca acum Star a raspuns pozitiv la tratament, a prins viata si...ne iubeste in continuare.
O imbratisare de la mine si un ham vesel de la Starut pentru Picki,Ralf, Bila si Lessy
Cu pritenie

Averio (V.I.), 15.08.2013, 00:57

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion