Publicitate

SUFERINTA - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.86/10

8.9 steluţe (28 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Elena J. (este autorul)
Data: 11.10.2011
Vizualizari: 4750 in total, 1 pe zi
Descarcari: 388 in total, 0 pe zi

Descriere: „Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!”

Publicitate

Comentarii (5)

Draga Elena !
Eu personal am devenit un om al credintei dupa o lunga suferinta !
Ce bine ca Domnul lucreaza spre binele celor ce-L iubesc !
Este un material superb si foarte adevarat !
Multumesc !

IOAN / IOAN HUSZAR / HUSZAR IOAN, 12.10.2011, 05:03

Asa este, pe unii numai suferinta i-a intors la Dumnezeu insa sunt si persoane care se razvratesc impotriva Stapanului atunci cand sufera cate o boala sau le moare cineva drag, nestiind care este rolul suferintei si ca de fapt ea este mantuitoare. Dumnezeu, pe acela pe care-l iubeste, il mustra. In orice caz, Domnul nu ne da mai mult decat putem noi duce. Numai prin suferinta dam si noi dovada cat Il iubim pe Dumnezeu (daca Il iubim). Caci asa cum aurul se caleste in foc, tot asa si sufletele noastre se incearca si se vadesc abia in incercari, in focul suferintelor.

Sa ne dea Bunul Dumnezeu putere tuturor sa ne ducem CRUCEA fara de cartire, ca sa ajungem si noi la limanul cerescului Ierusalim !

Elena J., 13.10.2011, 01:46

Minunata prezentare Elena:)
am trimis la un moment dat cuiva un verset din Biblie care suna asa:"Mai buna este intristarea decat rasul;caci prin intristarea fetei,inima se face mai buna",scris de cel mai intelep om,Solomon in Eclesiastul 7:3...vazand acest verset,o alta perosoana destul de revolat...ca cum,e mai bine sa suferi?!...dar,doar asa se castiga mantuirea,cum ai subliniat si tu:)
Multumesc frumos pentru ca ti-ai dedicat timp si pentru a face aceasta prezentare.

dina1, 29.10.2011, 10:21

Intr-adevar, Dina, un verset plin de adevar si intelepciune :) Suferinta este o otrava care intareste si scapa organismul de moarte, caci "cui pe cui se scoate". Si mai mult de atat, stim cu totii ca placerea moleseste, in schimb, suferinta este un dascal energic.

Elena J., 31.10.2011, 06:15

daaaaa,cuvinte pline de intelepciune:)

dina1, 31.10.2011, 22:57

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21920 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1069 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 23 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.