Publicitate

SYRIE LA FIN D'UNE DICTATURE - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.95/10

6.9 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Diverse
Primita de la: Felicia Georgeta (nu este autorul)
Data: 11.08.2012
Vizualizari: 3131 in total, 1 pe zi
Descarcari: 312 in total, 0 pe zi

Descriere: persoanele sensibile sa se abtina

Publicitate

Comentarii (2)

Imi cer scuze dar titlul nu are nici o legatura cu continutul.In PPS sunt redate imagini triste din ceeace se intampla acolo,victimele REVOLUTIEI (?) fiind ca de obicei poporenii.De ce dictatura?De unde rezulta? Va fi la fel ca in EGIPT,LIBIA,IRAK ,TUNISIA unde s-a instaurat "democratia"unde nici acum nu s-a reusit sa se faca liniste si nici nu se va face vreodata?

Radu Neacsu, 11.08.2013, 04:44

O tara distrusa de foamea tarilor capitaliste din vest.
Trebuie sa invatam o lectie din toate revolutiile astea si implicit din a noastra. Este foarte usor sa dezbini tari si populatii si sa-i faci sa se urasca unii pe altii si sa se omoare unii pe altii. Aceasta este si a fost dintotdeauna strategia Statelor Unite sa dezbine natiuni si sa le manipuleze dupa bunul plac. Ultimile bastioane ale acestei ofensive sunt Russia si China. Daca in China le este mult mai greu sa intervina, in Russia l-au gasit pe Putin tap ispasitor pentru toate, manipuland hoardele spre a crea presiune asupra populatiei ruse.
In Siria nu au putut intra pentru ca populatia nu a mai dorit sa intre intr-un conflict din nou, dupa Irak si Afganistan. Astfel ca au inlesnit si au facilitat dezvoltarea ISIS pentru a justifica trimiterea de arme catre gruparile teroriste care lupta inpotriva lui Assad. Nu stiu cum oamenii pot sa fie atat de prosti si creduli incat sa creada ca intr-adevar a existat vreodata o revolutie in tarile astea arabe, in special dupa felul in care am fost trasi noi pe sfoara.

Florin14, 10.09.2014, 06:59

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21690 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 64 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.