Publicitate

Tara cea noua - Vizualizare online

In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Tara cea noua

Categoria: Educationale
Primita de la: Helmut Gürtler (nu este autorul)
Vizualizari: 8921 in total, 3 pe zi
Descarcari: 505 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Multumesc frumos pentru postare si cu aceasta ocazie vreau sa subliniez ca intotdeauna autorul acestui pps a creionat cu mult realism si pragmatic tot ce se petrece in tara,toate aspectele umane vrednice de a fi subliniate,nu-mi ramane decat sa-mi exprim admiratia si respectul pentru tot ce-i poarta semnatura,am remarcat si faptul ca este o persoana cu mult bun simt si multa modestie,cred ca iubeste mult discretia personala,aprecierea mea sincera de asemenea,si cand vizionez un pps de-o asemenea calitate ma bucur sa constat la sfarsit,ca intradevar ii poarta semnatura,cu drag :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 22.11.2011, 04:17

Da e tara lor a ..milor...asta e adevarul...

Angelica1, 17.12.2015, 09:40

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion