Publicitate

Tehnologii care ne schimba viata-1. Realitatea Virtuala - Vizualizare online

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Tehnologia VR (realitate virtuala) este in expansiune accelerata. Predictiile sunt ca in curand se va depasi numarul de 200 milioane utilizatori si nu peste multi ani se va ajunge la cca. 1 miliard. Cu timpul sfera de aplicare a VR s-a marit. De la Jocuri pe suport electronic, la Turism (destinatii de calatorie, muzee, expozitii) Educatie (informatii vizuale virtuale din diferite domenii, formare si pregatire profesionala, lectii interactive), sector Imobiliar (cumparare/vanzare. Arhitectura, Design interior) la Medicina (instruire interactiva, interventii medicale si terapii post-traunmatice) si chiar pregatirea calatoriei spre Marte…. Sa facem cativa pasi impreuna in lumea Realitatii Virtuale (VR) si a Realitatii Augmentate (AR)….

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Vizualizari: 2741 in total, 3 pe zi
Descarcari: 303 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Deosebit de interesanta expunere. Am avut ocazia sa privesc aceasta lume fictiva prin niste ochelari VR al nepotului,Sony playstation VR.Este dreadeptul fantastic cum se poate schimba mediul inconjurator.
Nu stiu cat de mult se va schimba lumea,dar realizarea tehnica este deadreptul formidabila. Ce surprize ne va mai prezenta viitorul ?
Or cum, am fost bucuros cand nepotul mi-a luat ochelarii de pe cap.
N-am mai stiut care este lumea reala.
Adrian, multumesc pentru aceasta prezentare interesanta.Sper ca aceasta realizare tehnica sa ramana doar la nivel de joc.
O seara frumoasa, helmut

Helmut Gürtler, 29.11.2017, 05:17

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion