Publicitate

Terra Australis Incognita - Vizualizare online

  • Currently 7.10/10

7.1 steluţe (31 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Cea mai vasta tara, care ocupa un continent....

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Mariana D (este autorul)
Vizualizari: 3670 in total, 1 pe zi
Descarcari: 361 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (12)

Draga Mariana... acest pps este criptat( ca si 14093 Crepuscule de altfel) si nu pot fi vizionate!O zi minunata tuturor! :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 03.07.2012, 01:37

Si-atunci, ce explicatie se poate da, decat ca aceasta lucrare a fost votata fara a fi vizualizata? Are 6,0 stelute, 3 voturi. Si ea nu se poate vizualiza. Nici cu download, nici direct, pentru ca este parolata. Acelasi lucru s-a intamplat si la "Valldemosa", care are note si mai mici decat aceasta. Daca s-a votat neputinta de a le vizualiza, nu este de vina Mariana D. Dar voturile raman valabile, si nu este corect.
Oricum admin le va reglementa, dar problema ramane.
Asa se intampla cu multe lucrari. Nici nu sunt postate de cateva minute, si deja au cateva voturi foarte slabe. In marea majoritate a lucrarilor.
Pacat de atata munca, pentru ca nu este tratata cu respect, din partea unora.
Va doresc o zi frumoasa, tuturor.
Cu respect,
Cristina G.

Cristina G, 03.07.2012, 02:31

Regret mult cele intamplate.
Nu am nici o explicatie si nu cred ca a depins de mine, deoarece ma aflu in aceasta situatie pentru prima data de cand mi se publica lucrarile pe aceste site si nu am schimbat nimic in modul de prezentare.
Multumesc pentru intelegere.
O zi minunata tuturor!

Mariana D, 03.07.2012, 03:39

La calitatea fotografiilor , pps-ul nici nu merita mai mult decit cam 6 stelute.
Sa fim realisti si sa nu ne gidam dupa exaltarea anumitor persoane cu expresii de :fantastic,exceptional, formidabil,etc etc etc.
Nu munca coteaza,ci rezultatul ,sint asa de multe fotografii bune,de calitate,in internet.
Calitatea si nu cantitatea conteaza.

Helmut Gürtler, 03.07.2012, 04:08

Imi cer scuze ptr. calitatea proasta a fotografiilor. Ma rugase un amic sa fac prezentarea si am luat pozele de pe net, dar nu mi-am dat seama ca sunt asa de slabe.
Multumesc mult ptr.atentionare. O zi frumoasa.

Mariana D, 03.07.2012, 06:49

Din fericire parerea mea difera mult de-a altora,pentru-ca am vazut multe pps-uri despre Australia ,insa nici unul nu era la inaltimea si calitatea acestuia.Este foarte diferit si special in tot ansamblul lui.Multumesc ca am reusit sa-l savurez cu fiecare imagine minunata.Vedeti nu am scris nimic la timpul m.m.c.p. exagerarile sunt exact la cine mentioneaza expresiile respective.Si e frumos sa ne purtam politicos cu doamnele,nu??...O zi buna tuturor!:)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 03.07.2012, 07:06

Halo doamna Mariana D.

Ma bucur ca nu v-ati suparat pentru comentariul facut de mine,dar dintr-o critica constructiva se invata mai mult decit dintr-o lauda ne intemeiata.
Este clar ca orgoliul nostru personal creste la laude ,insa el este de scurta durata.Ce ramine este totusi sfatul si adevarul or cit este el de dur.
Am avut norocul sa fiu mult criticat ., dar din asta am invatat si foarte mult de aceea sint foarte exigent.
Sa nu uitam :PPs-ul nu este decit o inlantuire de fotografii,pe o anumita tema,cu un acompaniament muzical adecvat temei respective.
Daca fotografiile nu sint ,artistic valoroase,nici pps-ul nu este el valoros or cit de multe ,,citibusuri tehnice ,,folosim.

Am palavragit prea mult.Va doresc o seara placuta !

Helmut Gürtler, 03.07.2012, 11:08

PS: Bineinteles Helmut si nu Gelmut (tastatura este de vina) iar acest Smail nu l-am introdus eu ,nu stiu cum de a aparut acolo.

acelas Helmut

Helmut Gürtler, 03.07.2012, 11:14

Hello Mariana,beautiful pictures of Australia, thank you for the nice presentation. Charles

Karel Hofmann, 03.07.2013, 04:41

Charles I thank you from the bottom of my heart for your kindness! I wish you a happy week-end!
Mariana

Mariana D, 05.07.2013, 02:27

Ce sa mai spun si eu acum,la un an de la marea batalie ?Precum Solomon(ce bine ar fi sa-l avem intre noi macar o zi) imi permit sa zic ca toti au dreptate.Principalul lucru este nu cine are dreptate ci ceea ce am castigat noi,vizualizatorii.Eu cred ca n-am pierdut timp ci am mai vazut ceva despre aceasta creatie a Albionului,primele esaloane de "colonisti"fiind constituite din detinuti de drept comun ,asa cum s-a intamplat si in America. FELICITARI pentru stradanie !

Radu Neacsu, 12.07.2013, 03:29

Va multumesc mult pentru aprecierile facute si pentru timpul dvs. acordat acestei prezentari.
Va doresc o vara minunata!

Mariana D, 21.07.2013, 10:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion