Publicitate

THE MUMMERS DANCE(Dans cu actori de pantomimă) - Vizualizare online

  • Currently 8.82/10

8.8 steluţe (74 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Loreena McKennitt s-a născut în 1957 în Canada.Este cântăreaţă,compozitoare,cântă la harpă,acordeon şi pian. Are un stil rafinat,voce angelică ,misterioasă,profundă,iar compoziţiile ei,melodioase. În cântecele ei se regăsesc acorduri ale muzicii celtice,cu un amestec de influenţe diverse,cum ar fi marocană,greacă,turcă,indiană,italiană. “The Mummers’Dance”face parte din volumul “Cartea secretelor”,şi este coloana sonoră a filmului “Ever After”. În cântec este vorba despre un dans cu panglici,realizat de actori de pantomimă sau comedianţi,tradiţional în Irlanda,Scotia,Anglia, în ziua de Saint George.El vesteşte venirea primăverii.După ce ramurile copacilor din pădure se îmbracă în panglici multicolore,dansatorii vin pe la casele oamenilor,dăruindu-le câte o ghirlandă de flori. Seamănă, întrucâtva,cu tradiţiile noastre din ziua de Sfântul Gheorghe,pe 23 Aprilie,sau din ziua de Armindeni,pe 1 Mai. Acest cântec însumează spiritul celtic,mistic,magic,dragostea de natură,de divinitate. Vă recomand această artistă,să o ascultaţi în momentele dumneavoastră de linişte.

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Vizualizari: 7853 in total, 2 pe zi
Descarcari: 507 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

foarte frumos! felicitarile mele, d-na elena...

marilena negru, 17.04.2011, 12:26

Marilena,ma bucur nespus ca ti-a placut lucrarea mea.Multumesc mult.
Cu drag,
Cristina

Cristina G, 17.04.2011, 21:39

minunat si armonios ca intotdeauna.
felicitari pentru creatie !

charmul unei femei, 17.04.2011, 22:26

charmul_unei_femei,armonia din sufletele noastre o simtim acum,primavara,mai mult ca oricand.Aceasta armonie,doresc sa o transmit,prin ce lucrez,vizitatorilor mei.
Multumesc mult pentru comentariu.
Te imbratisez cu drag,
Cristina

Cristina G, 18.04.2011, 00:17

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion