Publicitate

TOAMNA VIEȚII - Vizualizare online

  • Currently 9.12/10

9.1 steluţe (252 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Se spune că niciun anotimp nu ne aduce mai bine de noi decât toamna .Cuprinși de liniștea și frumusețea multicoloră a frunzelor care cad , sufletele noastre se aprind de-o sensibilitate aparte și reflectăm mai mult la viața noastră , mai ales dacă ne apropiem de ” toamna vieții” !

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 9267 in total, 3 pe zi
Descarcari: 608 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

O toamna lunga si frumoasa se doreste de la fiecare,in spatele oricarei linii de sosire,mai sunt multe linii de plecare,succes sau dezamagire in functie de puterea de convingere a fiecaruia ,aceasta nu are varsta pentruca inima nu se schimba nu are varsta,nu mai este magia tineretii sau farmecul frumusetii dar este lumina adunata in suflet,iubirea pastrata ca un suflet de copil daruind-o rezoneaza si-o primesti daca crezi in adevar cu speranta si nu abandonezi vei fi respectat.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 07.11.2012, 10:25

Nu pot deschide. Apare ceva scris Zozo sau asa ceva.De ce?

maria / eli / mara / mara marinescu, 11.11.2012, 08:40

Pt.doamna Mara : prezentarea se deschide fara probleme . Sper ca in final sa reusiti sa vedeti pps-ul pentru ca e superb !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 12.11.2012, 07:15

"In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati" - indictatiile administratiei .

Ion, 13.11.2012, 02:05

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion