Publicitate

Tuaregii si povestea lor - prezentare PowerPoint

Categoria: Diverse
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 16.04.2015
Vizualizari: 2426 in total, 1 pe zi
Descarcari: 430 in total, 0 pe zi

Descriere: Oamenii albastrii au o istorie veche, dupa unii istorici, chiar mai veche decat cea a egiptenilor. Astazi unii dintre ei sunt cooptati in actiuni violente, asata pentru ca tuaregii au fost si sunt un popor de nestapanit

Publicitate

Comentarii (8)

Hallo Maia, Angi... buna dimineata.
Esti mereu buna de surprize !
Minunata lucrare ! Mi-ai incantat ziua !
Multumesc.

Helmut Gürtler, 17.04.2015, 01:20

Iti multumesc, Helmut pentru aprecieri si pentru ca te-ai uitat la pps-ul meu. Este pentru a teia oara cand scriu acest comentariu si nu prea stiu ce forma va fi publicata, Cred ca site-ul are iar probleme. Ma bucura tare mult comentariile si dupa mine cei care se uita ar trebui sa comenteze mai mult(favorabil sau nu), pentru a contracara notele care se dau. Vreau sa-ti mai spun ca nu sunt deloc naiva, dar am in in general bun simt si respect fata de oameni. Din acest motiv am scris acel comentariu. Iti doresc o zi buna!

maia / angi, 17.04.2015, 21:48

Interesant acest pps privind pe misteriosii si darjii oameni in albastru,o culoare traditionala si adaptata,se vede,conditiilor "placute"oferite de ospitaliera Sahara.Felicitari in special pentru imaginile excelente -oameni,locuri.

Radu Neacsu, 18.04.2015, 09:43

Multumesc, domnule Neacsu pentru aprecieri. Ma bucur ca lumea s-a uitat la acest pps, cu o tematica mai putin obisnuita.

maia / angi, 18.04.2015, 10:55

Hallo Maia !
Este si normal sa-ti vad pps-uril !
Am si eu preferintele mele ,si in general totul ce este nou,instructiv si mai ales frumos. Cand am spus ca esti naiva m-am referit la faptul ca mai crezi ca se va schimba ceva la sistemul de votare cu stelute.
Dar sa sti ca s-a schimbat, si inca foarte mult si numai in bine. Nu vreau sa ma repet ce si cum. I-am scris lui Cipri in pps-ul meu Piave si Monte Grapa.
Citeste acolo ce i-am scris. Se merita !!!!!!!!!!!
Iti dorescinca o seara placuta. Helmut

Helmut Gürtler, 21.04.2015, 11:27

Buna, Helmut, am vazut comentariul tau catre Cipri si am constatat la notificarile mele ca intr-adevar apare numele celui care voteaza. Sper sa fie in regula de-acum, mai ales pentru cei ca tine, care chiar aveau probleme nemeritate cu votantii. Eu nu stiam ca se poate vota de mai multe ori! Dar eu nu prea le am cu informatica! Ma bucur, oricum ca s-a gasit o formula corecta pentru toti. Iti mai multumesc inca odata pentru aprecierile la adresa pps-urilor mele si raman datoare.O zi buna!

maia / angi, 21.04.2015, 21:43

Nu știu de ce am pierdut această prezentare.
Mi-a plăcut mult, (ca dealtfel și cartea scrisă de Alberto Vazquez-Figueroa - excelent tradusă īn romānește) și īți mulțumesc pentru această bucurie
Și desigur felicitări

sanda michaela, 28.01.2016, 12:32

O adevarata surpriza mi-ai facut, Sanda, comentandu-mi un pps mai vechi. Ma bucur ca ti-a placut. Nici nu are importanta ca l-ai vazut mai tarziu, important, pentru mine, este ca ai alocat cateva minute sa-mi scrii. Iti multumesc.

maia / angi, 29.01.2016, 00:17

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23080 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 38 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion