Publicitate

Un frate ca acesta - Vizualizare online

  • Currently 6.73/10

6.7 steluţe (37 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Se spune că nu valoarea cadoului contează ci căldura cu care ți-e daruit ; cea mai mare bucurie e sa poți face o bucurie celor de lângă tine ! O prezentare despre bucuria de a dărui în Ajunul Crăciunului !

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (este autorul)
Vizualizari: 5406 in total, 2 pe zi
Descarcari: 439 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Fara comentarii este educationala d t p d v...sa poti face o bucurie cuiva mi se pare lucrul cel mai minunat vazand bucuria din ochii celui care-ti primeste cadoul 1 .Multumesc frumos si felicitari.Cu tot respectul Sarbatori fericite ! sanatate si multe impliniri bune :) O zi buna tuturor cu soare vesel!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 16.12.2012, 05:46

exceptional! atat de frumos acest pps. felicitari pentru realizare. craciun fericit!

maia / angi, 16.12.2012, 07:10

Vă mulțumesc sincer pentru emoționantele dv. comentarii ! Dar ce e mai bun abia acum urmează ! Am pus pe site încă șase prezentări , care cu siguranță o să vă placă ! Vă doresc din suflet și dumneavoastră , Sărbători fericite !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 18.12.2012, 00:08

Da D+ZEUne-a daruit tot ce avea ca sa fim fericiti,Din tot ce ne-a dat e de datoria noastra ca sa daruim si noi.Sa facem cu drag,nu-i maai mare bucurie ca atnci cind poti face fericit pe cineva.Mii de multmiriisi SARBATORI FERICITE!!

toc viorica, 18.12.2012, 12:35

Și eu îți mulțumesc Vio pentru comentariul tău ! Un sfânt spunea că , cu nimic nu se aseamănă mai bine omul de Dumnezeu decât pentru iubirea pentru aproapele său . Străduința de a face fericit pe cineva este un dar din iubire. Crăciun Fericit , dragă Vio, și multe împliniri !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 19.12.2012, 02:24

IMPRESIONANTA REALIZARE,in ADEVARAT SENSTIMENT DE DARUIRE SUFLETEASCA,cu care draga noastra REALIZATOARE SENSIBILA ne transmite ADEVARATA DRAGOSTE JERTFITOARE ,
APRECIERI SPECIALE CU MULTUMIRI SI dorindu-i ci drag SARBATORI FERICITESI BINECUVANTATE DIVIN.

STANA, 16.12.2014, 14:35

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion