Publicitate

Un mărţişor pentru tine! - Vizualizare online

  • Currently 9.60/10

9.6 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Se-ntoarce martie la noi, În loc de flori, cu fulgii moi. Până primăvara vine, Un mărţişor de la mine. Vi-l ofer ca talisman De noroc, întregul an, „La mulţi ani!”, cu fericire, Sănătate şi iubire! Cu drag şi preţuire, Teodora Buiţă

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 2334 in total, 3 pe zi
Descarcari: 217 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (8)

Ne-am cunoscut tot cu ocazia unui "Mărţişor", prezentare făcută de tine în 2011! Atunci, ca şi acum, spun că talentul şi sensibilitatea ta încântă inimile celor ce îţi văd pps-urile! Mulţumim, Teodora! FRUMOS! O primăvară ai mereu în suflet, eu îţi doresc să ai parte de tot ce te face fericită!
Elena.

Elena Constantin, 02.03.2018, 03:05

Inca n-am purtat un martisor ,dar iti multumesc pentru el.
Iti multumesc pentru versuri,iti multumesc pentru melodie,pentru fotografii. PPs-ul este incantator.
Cu stima Helmut
P.P: Si eu v-am trimis,pe calea Nicelui, un martisor,dar se pare ca intarzie.Poate soseste de 8 Martie.

Helmut Gürtler, 02.03.2018, 05:26

Buna, Helmut.

La prezentarea Toate femeile sunt Frumoase (Pino Daeni) te referi?

Am vazut ca in descriere scriei "In loc de Martisor de ziua internationala a femeii...", de aceea am inteles ca ai vrea sa fie publicata pe 8 Martie.

Daca doresti, o public acum.

Cu stima,
Admin

Admin, 02.03.2018, 06:27

Hallo, Admin.
Da la aceasta prezentare ma refer,dar vad ca m-am exprimat gresit : "In loc de martisor", m-am gandit la martisor ca obiect,si atunci merge o melodie frumoasa si picturile lui Daeni. Nu stiam cat timp dureaza publicarea lui,si atunci l-am legat si de ziua femeii.
Nici un bai. Este un PPs,cred,frumos si merge orcand. Cum vrei, daca se poate m-as bucura sa-l publici acum deoarece petru data viitoare am trimis altul.
Eu ,or cum, imi cer scuze si-ti raman indatorat !

Cu aceeasi stima. Helmut

Helmut Gürtler, 02.03.2018, 07:31

Rezolvat. L-a m publicat.

Dai un suc, cand ne vedem. Glumesc. N-ai nici o datorie.

Seara frumoasa.

Admin, 02.03.2018, 07:36

Ti l-as da cu placere. Ramanem in legatura-
Multumesc.
Salut. Helmut

Helmut Gürtler, 02.03.2018, 07:56

Da, Elena, la o prezentare realizată de mine cu felicitări de 1 Martie, postată în 2010, ne-am întâlnit prima dată virtual, când mi-ai lăsat un comentariu care m-a emoţionat, la fel ca şi cel de acum, pentru care îţi mulţumesc!
Se pare că a fost o întâlnire cu noroc, fiindcă am rămas prietene.
Sunt multe feluri de prieteni, unii vin şi pleacă, tu însă ai ales să rămâi şi mă bucur că a fost aşa!
Draga mea prietenă, mă întreb oare ce aş putea eu să-ţi doresc la început de primăvară, mai mult decât îţi doreşti tu? Poate să ţi se îndeplinească şi visele pe care le crezi mai puţin realizabile! Primăvara care vine să-ţi umple sufletul cu raze de bucurie şi frumos, speranţă, multă iubire şi tot ce te face fericită!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 04.03.2018, 08:13

Helmut, să ştii că în Moldova, spre deosebire de celelalte regiuni ale ţării, pe vremuri exista obiceiul ca fetele să ofere mărţişoare băieţilor!
Cum eu însă sunt din Banat, desigur că am oferit mărţişorul doamnelor (deci şi celor din viaţa ta), iar urările pentru toată lumea (deci şi ţie), fiindcă de sănătate, iubire, fericire... toţi avem nevoie!
Mă bucur că ţi-a plăcut mărţişorul meu virtual! Am vrut să aduc un strop de căldură, de veselie şi frumos, ţinând cont că afară numai a primăvară nu arată a fi...
Mulţumesc pentru oprire, notare şi tot ce mi-ai scris, amabil ca întotdeauna!
Mulţumesc mult şi pentru mărţişorul oferit, cu picturile lui Pino Daeni! Cunosc lucrarea, aparţine doamnei Adriana Năstase, mi-a fost trimisă mai demult pe e-mail! Bineînţeles că mi-a plăcut acest frumos pps, picturile lui Daeni, cu femei romantice, gânditoare sau cuprinse de emoţii copleşitoare, în aşteptarea iubiţilor, transmit multă gingăşie şi sensibilitate!
În ceea ce priveşte cântecul lui Frank Michael, sunt de acord cu el că „toate femeile sunt frumoase”, fiecare femeie are un „ceva” al ei, ce o face unică, specială! Nu există femei urâte, fiindcă frumuseţea unei femei vine dinăuntrul ei, din încrederea în sine, de la sufletul ei minunat, deosebit, plin de lumină, de iubire şi bunătate.
Eu aşa gândesc, că frumuseţea adevărată nu se raportează la trăsăturile fizice, ele vin doar să completeze frumuseţea desăvârşită a sufletului!
Închei mulţumind încă o dată pentru tot şi să te bucuri de o primăvară minunată, cu cei dragi alături!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 04.03.2018, 08:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion