Publicitate

Un prieten bun - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.37/10

8.4 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Prieteni
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 10.08.2015
Vizualizari: 4149 in total, 2 pe zi
Descarcari: 501 in total, 0 pe zi

Descriere: “Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăţa la şcoală. Dar dacă nu ai învăţat ce înseamnă prietenia, înseamnă că nu ai învăţat nimic.” Muhammad Ali
Ziua Internaţională a Prieteniei a fost proclamată de ONU, din 2011, ca ziua în care se sărbătoreşte la nivel mondial prietenia între oameni, ţări şi culturi (are loc, anual, în 30 iulie, deşi, în cele mai multe ţări se sărbătoreşte în prima duminică din luna august).
Ziua Internaţională a Prieteniei este ziua în care îţi iei prietenii de mână şi le spui cât de mult contează ei pentru tine. E ziua în care îi îmbrăţişezi şi le mulţumeşti că au ştiut să fie acolo, la timpul potrivit.
În orice dată şi în orice fel ar fi sărbătorită, în compania celor dragi, online, prin corespondenţă sau telefon, prietenia trăieşte prin loialitate, sinceritate şi încredere, nu are graniţe de timp sau spaţiu şi de aceea cel mai bun fel de o celebra este a menţine mereu viu spiritul ei.
Sunt oameni pe care, poate, niciodată nu îi voi vedea în realitate, dar mereu îi voi simţi aproape de sufletul meu...
Pentru toţi cei care îmi daţi mereu dovada că îmi sunteţi prieteni, pentru cei care după o zi cenuşie mă faceţi să zâmbesc (nu o dată mi s-a întâmplat ca o glumă venită într-un moment de tristeţe, să-mi schimbe starea de spirit...), pentru acele lucruri mărunte care fac clipele mai deosebite, pentru tot frumosul adus în viaţa mea cu prezenţa voastră (fizic sau virtual), prin tot ceea ce îmi spuneţi, scrieţi, transmiteţi..., pentru toate acestea, prieteni dragi, din suflet vă mulţumesc!
În numele priete

Publicitate

Comentarii (8)

Frumos ...cuvintele sunt de prisos...si tacerea spune multe...
numai bine si multumesc pentru versurile frumoase,Angelica.

Angelica1, 11.08.2015, 06:24

Teo, într-un moment când eu aveam mare nevoie de prieteni, tu ai venit!
Acum, ca şi atunci, îţi mulţumesc pentru dovezile de prietenie.
Calde îmbrăţişări, cu drag,
Cristina

Cristina G, 12.08.2015, 08:43

,,Iubirea este ca şi cele cinci pâini şi doi peşti, nu începe să se înmulţească până nu o dai şi altora."
Iar eu, după cum vedeţi, aşa şi fac. Îmi place să-mi înconjor prietenii cu iubire şi să le-o şi arăt, aşa cum am procedat acum, realizând acest pps, cu multă emoţie, ca semn de preţuire, respect, afecţiune şi recunoştinţă!
Aşa sunt eu, obişnuiesc să răspund iubirii cu iubire şi încrederii cu încredere!
Draga mea Angelica, eu sper că aţi înţeles deja că printre prietenii cărora le-am dedicat prezentarea, sunteţi inclusă şi dvs., chiar dacă ne cunoaştem doar virtual!
Vă mulţumesc pentru cuvintele calde, pentru aprecieri, pentru nota dată lucrării mele, pentru tot!
Vă doresc să vă bucuraţi de o vară veselă, plină de iubire şi frumos, alături de cei dragi!
Cu prietenie şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 12.08.2015, 12:45

Draga mea Cristina, eu am venit atunci pentru că „am gândit” cu inima (ştii tu cum sunt poeţii). Iar inima mea te-a simţit tare tristă în acele momente, ca şi cum erai într-un punct de mare cumpănă în viaţa ta! Şi uite, cuvintele tale vin acum să îmi confirme că nu m-am înşelat, că în viaţă nimic nu este întâmplător şi că fire invizibile ne ţes destinele... Probabil, aşa trebuia să se întâmple...
Şi mă bucur că a fost aşa, că ne-am apropiat, deşi nu ne cunoaştem personal, că avem multe puncte comune şi ne leagă o prietenie virtuală frumoasă. Poate într-o zi te vei hotărî să vii la întâlnirea anuală a autorilor de pps şi ne vom cunoaşte şi personal.
Îţi mulţumesc pentru cuvintele calde şi gândurile bune, pentru prietenie, pentru tot!
Sunt sigură că ai înţeles, fără să fie nevoie să mai precizez, că printre prietenii cărora cu iubire le-am dedicat prezentarea, te numeri şi tu!
Cu acelaşi drag te îmbrăţişez şi eu! Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 12.08.2015, 14:08

Un pps elaborat cu multa atentie,daruire si gingasie.As remarca calitatea mai deosebita a imaginilor,la care cred ca s-a lucrat mult si cu folos.Versurile
dedicate prieteniei au marea calitate a sinceritatii si increderii in acest frumos si etern sentiment .Felicitari !

Radu Neacsu, 12.08.2015, 19:15

Vă mulţumesc, dl. Radu Neacşu, pentru atenţia acordată lucrării mele, pentru frumuseţea gândurilor şi aprecierilor, pentru felicitări, pentru bucuria pe care mi-aţi făcut-o scriind astfel, pentru tot...!
Să ştiţi că aţi intuit foarte bine privind elaborarea prezentării. Fiind dedicată prietenilor dragi, cei care îmi îmbracă inima în sărbătoare şi mi-o înfloresc cu o nespusă fericire, pentru ei am realizat-o cu multă iubire, lăsând aici un strop şi din sufletul meu...
Mă bucur de reîntâlnire şi vreau să vă consideraţi ca fiind şi dvs. unul dintre prietenii cărora cu drag le-am dedicat lucrarea mea, chiar dacă ne cunoaştem de puţin timp şi doar virtual!
Mereu cu gânduri frumoase şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 13.08.2015, 05:42

Și eu tot din prietenie, te felicit pentru frumoasele tale gânduri, ce le nutrești pentru toți. Să fi iubită de toată lumea.
Cu drag Claudia.

Molnar Claudia, 17.08.2015, 12:14

Mulţumesc, Claudia dragă, pentru felicitări, pentru urări, dar, în mod special, pentru prietenie! Printre prietenii dragi cărora le-am dedicat lucrarea, tu ştii că te numeri şi tu.
Mă bucur că ai venit în viaţa mea şi mai ales, că ai şi rămas! Nu o dată m-au emoţionat pps-urile tale, în care ai inclus poezii scrise de mine. Iar eu, aşa cum am mai precizat, obişnuiesc frumosului să-i răspund la fel. Am învăţat că doar dăruind iubire necondiţionată, primeşti iubire sporită, fiindcă nimic din ce dă inima nu se pierde, ci este păstrat în inimile altora.
Cu mult drag, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 19.08.2015, 14:53

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 3 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion