Publicitate

Un trandafir in inima ta. - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Un trandafir pentru toate Teodorele, dar mai ales in primul rand,doamnei Teodora Buita.. Pe data de 7 August se sarbatoreste Sfanta Teodora.Pana la publicarea lui,poate s-a si sarbatorit. Teodora ... sunt convins ca stii si Germana, asa ca nu mai traduc pps-ul. Dupa cum se vede pps-ul nu a ajuns la timp, dar urarile de bine nu vin niciodata prea tarziu. La multi ani in sanatate si fericire. Trandafirul sa-ti aduca noroc. Cu multa stima. Helmut

Categoria: Flori
Primita de la: Helmut Gürtler (nu este autorul)
Vizualizari: 1802 in total, 2 pe zi
Descarcari: 171 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Ce surpriză frumoasă mi-ai făcut, Helmut, m-am emoţionat aşa de mult, că am rămas fără cuvinte! Chiar nu mă aşteptam!!!
Să ştii că în calendarul creştin ortodox mai există o Sfânta Teodora şi în septembrie (este vorba de Sfânta Teodora din Alexandria), aşa că darul tău minunat, tot bine a sosit! Şi chiar dacă nu se întâmpla să vină la timp, aşa cum bine spui, „urările de bine nu vin niciodată prea târziu”, oricând sunt bine primite şi cu drag!
Se spune că numele pus de părinte unui copil, îi trasează destinul în viaţă. Numele de Teodora vine din greacă şi înseamnă „dar de la Dumnezeu”. Poate că aceasta este una din explicaţiile de ce sunt eu aşa cum sunt... Iar textul sensibil din acest încântător pps floral, se potriveşte de minune („Eine Rose ist Dein Herz“)! Trandafirul este numit simbolul iubirii, iar locul iubirii unde să fie, dacă nu în inimă? Mi-a plăcut mult şi cântecul, superb şi romantic, interpretat de Air Supply.
Pentru urările şi darul tău prietenesc, pentru toată delicateţea şi atenţia ta, pentru bucuria făcută, eu îţi mulţumesc din suflet!
Fie ca tot ce îţi doreşti să ţi se întoarcă înmiit, să fii sănătos, iubit şi fericit alături de cei dragi!

Cu stimă şi recunoştinţă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.09.2017, 02:54

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion