Publicitate

Urme de piatră - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (7 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 24.06.2017
Vizualizari: 1543 in total, 4 pe zi
Descarcari: 203 in total, 0 pe zi

Descriere: Seria de fotografii ‘’Stone Footprints’’ ce aparține fotografului Iain Blake este un concept simplu și totuși creativ. Alături de ideea creativă, fotografiile în sine sunt uimitoare în claritatea și compoziția lor.
Sper să vă placă !
N-am crezut că pietricele simple de diferite forme și dimensiuni ar putea să se dovedească a deveni astfel de opere de artă adorabile.
Vine vacanța ! Dacă ajungeți lângă un râu sau o plajă cu pietre, de ce să nu încercați să vedeți ce puteți crea ?
 

Publicitate

Comentarii (3)

Am mai spus-o şi altădată, atunci când ai talent şi o imaginaţie bogată, totul devine posibil... Da, se poate crea artă şi cu pietricele micuţe, găsite pe plajă şi combinate într-un mod adorabil... aşa cum a realizat şi fotograful Iain Blake, o serie de fotografii cu astfel de combinaţii de pietricele, ce par copilăreşti şi naive şi te fac să surâzi, creându-ţi o stare de bine!
Alături de ideea creativă, cu acele picioare mici atât de drăguţe, fotografiile în sine, da, sunt uimitoare în claritatea şi compoziţia lor, obiectele neînsufleţite devin vii, cu emoţie şi personalitate, Blake reuşind să transmită cu fiecare compoziţie, o naraţiune unică.
Cu câţiva ani în urmă, când am văzut prima dată albumul „Stone Footprints” cu fotografiile drăguţe ale artistului, am zâmbit emoţionată, privindu-le cu duioşie şi încântare, fiindcă m-au dus cu gândul la copilărie...
Iar acum, mi s-a întâmplat la fel, la vizionarea pps-ului dvs.! Mulţumiri şi felicitări, dl. Ciprian! Aţi reuşit din nou să transmiteţi lucruri frumoase şi deosebite! Desigur că şi nota va fi la fel, pe măsura realizării, ca de obicei!
Mulţumesc şi pentru sfat! De acum, de câte ori voi colinda pe plajă, pe lângă scoici, voi aduna şi pietricele deosebite! Şi cine ştie, poate voi da şi de vreo colecţie de picioare mici, adorabile... De data aceasta cred că v-am făcut eu să zâmbiţi!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.06.2017, 05:43

Felicitari si nota 10 Iain Blake !

Helmut Gürtler, 29.06.2017, 00:36

Doamnă Teodora Buiţă, ca de obicei, puneţi punctele pe i_uri. Am deja fotografiată o combinaţie de pietricele, şi vă îndemn să nu uitaţi că v-aţi propus să faceţi o colecţie de pietricele deosebite.

Cipri, 01.07.2017, 03:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21690 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.