Publicitate

Vântul - Vizualizare online

  • Currently 8.88/10

8.9 steluţe (8 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Maica Tereza, una dintre cele mai nobile şi înţelepte femei, spunea că „Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”, iar eu, ca de fiecare dată, am pus multă dragoste şi în noua mea prezentare, „Vântul”, fiindcă, în fiecare din realizările mele, aşa cum am mai spus, las şi un strop de suflet! Sper s-o priviţi cu aceleaşi drag cu care v-o transmit! Teodora Buiţă

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 2045 in total, 1 pe zi
Descarcari: 236 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (10)

Teodora ne povesteste cu sensibilitatea cinoscuta despre iubirea si dorul, luate de vant, purtate de vant. aduse de vant…
Dac-am putea opri o clipa vantul…

Adrian TOIA, 08.11.2016, 14:47

Atata lumina emana pps-ul tau, Teo, care vine in contrast cu ce este afara. In pofida nostalgiilor din versuri, imaginile sunt atat de odihnitoare si pline de speranta. Nu intamplator ai folosit, cred, atat de mult verde! Multumim, Teo pentru lirismul tau.

maia / angi, 08.11.2016, 23:39

Peste vânt, copil minune,
Stăpân nimeni nu poate fi,
Nimeni nu-l poate supune,
Nici din drumu-i a-l opri!

Doar o clipă de-am putea
Să-l reţinem, să-l oprim,
Mistere mii am dezlega,
Poveşti la care nu gândim...

Adrian, la comentariul tău poetic, am încercat să răspund la fel.
Mulţumesc pentru vizionare, pentru frumosul lăsat şi pentru dărnicia notării, mai ales că vine de la un autor de minunate pps-uri!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 12.11.2016, 19:40

Mii de mulţumiri, dragă Maia, pentru vizionare şi frumosul tău comentariu, care dovedeşte mult spirit de observaţie! De fapt, nici nu trebuie să mă mire, având în vedere subiectele interesante abordate în pps-urile tale încântătoare!
Da, aşa este, pentru că versurile mele sunt nostalgice, am dorit să transmit şi un sentiment de speranţă, de linişte şi armonie, prin imaginile create, folosind culoarea verde, care are o corespondenţă puternică emoţională cu noţiunea de siguranţă şi vindecare.
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 12.11.2016, 19:51

Distinsa mea Teodora, poezia ta și acest pps, reprezintă pentru mine un lucru minunat, ieșit din sufletul, inimă, și de ce nu, din personalitatea ta. Creaturile sunt puse în mişcare de către Iubire, Iubirea de către Eternitatea cea fără de-nceput; după cum vântul dansează graţie sferelor cereşti, iar copacii graţie vântului. Creația ta are din toate acestea suficient de mult...!
îmi face deosebita plăcere să-ți transmit și pe această cale sincerele mele FELICITĂRI! TB

Bendris Toader, 13.11.2016, 02:53

Doar ”în natură”, dorul este cuprins de o dulce melancolie din care n-ai mai vrea să ieși! Tot ce ai pus aici susține această stare afectivă caracteristică celor sensibili! Versuri, imagini, muzică frumos transmise de o creatoare de pps-uri ”de marcă”! Felicitări, draga mea prietenă!
Elena.

Elena Constantin, 15.11.2016, 02:14

Generos şi elegant în aprecieri, dl. Toader, mi-aţi scris un comentariu aşa de frumos..., pentru care vă mulţumesc din suflet!
Mii de mulţumiri şi pentru onoarea de a-mi acorda punctaj maxim prezentării, ţinând cont că sunteţi printre vechii autori de prezentări ai acestui site, toate frumoase, deosebite!
Da, aveţi dreptate, „Creaturile sunt puse în mişcare de către Iubire”, fără de care nu ar fi nimic şi nici noi nu am exista...
Eu vă doresc să vă bucraţi mereu de prezenţa Ei binefăcătoare, pe toate drumurile vieţii! Să vă inspire, totodată, în noi şi minunate creaţii!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 16.11.2016, 18:32

Unui om, cel mai bine îi stă să fie modest, eu aşa gândesc, dragă Elena. Niciodată nu mi-am considerat lucrările ca fiind „de marcă”, ci „de suflet”, fiindcă, aşa cum am afirmat mereu, tot ce realizez, o fac din iubire pentru oameni, din dorinţa de a dărui, de a împărtăşi frumosul şi în fiecare lucrare las şi un strop din sufletul meu.
Că tu le vezi astfel, este pentru că le priveşti cu ochii unui prieten cu suflet nobil.
Ai reuşit din nou să mă emoţionezi, aşa cum faci mereu...
Pentru toate acestea, din inimă îţi mulţumesc, prietena mea dragă!
Îţi doresc ca viaţa să te răsplătească pe măsura frumuseţii tale sufleteşti!

Te îmbrăţişez cu drag!
Teodora

Teodora Buiţă, 16.11.2016, 18:38

Cind in suflet iti adie inca briza, este firesc sa simti ca te mingie iubirea...
Felicitari!

Averio (V.I.), 26.11.2016, 04:13

Draga mea prietenă, ştii ce zicea Alexandre Dumas: „Când iubeşti, trăieşti. În rest, exişti.”
Aşadar, când adevărata noastră esenţă este iubirea, cum aş putea să simt eu altfel?
Mulţumesc pentru vizualizare, pentru felicitări şi mai ales pentru prezenţa ta caldă, că ai venit să-mi fii alături şi să-mi bucuri sufletul!
„Să simţi că te mângâie iubirea” este dorinţa mea pentru tine, astfel ca să te inspire în realizarea de noi şi frumoase creaţii!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 27.11.2016, 18:54

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion