Publicitate

VACANTA IN SPANIA - Vizualizare online

  • Currently 7.78/10

7.8 steluţe (37 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Spania este considerata cea de-a treia destinatie turistica favorita din lume. O vacanta in Spania inseamna mai mult decat coride, flamenco, fieste si plaje aglomerate, caci Spania este o tara spectaculoasa la fiecare pas: din nordul cu dealuri de un verde irlandez pana in sudul cu influente marocane, cuvantul de ordine este diversitatea.

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Stela Roman (este autorul)
Vizualizari: 7037 in total, 2 pe zi
Descarcari: 562 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Imagini superbe . Mi-ar fi fost de mare folos sa fi specificat ce reprezinta fiecare . Oricum , felicitari pentru prezentare .

maria36, 10.02.2011, 08:06

Dna Stela,
Stiu ca realizati prezentari frumoase si am vizualizat cele trei prezentari recente. Reusite ca imagini si muzica, dar... am o mica observatie.
Am revazut cu drag imaginile din Paris unde am fost si astfel am recunoscut acele locuri (si eu am realizat o prezentare de 80 imagini dar nu le-am trimis pe nicepps ci la prieteni), dar fiindca in Italia si Spania inca nu am ajuns, ar fi fost bine sa scrieti si locul ce reprezinta poza respectiva, ceea ce ar fi normal daca ati fost pe acolo. Poate la urmatoatele veti tine cont de ce am spus si nu va veti supara pe mine. Toate cele bune.

mira3, 10.02.2011, 08:14

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion