Publicitate

Vara tirzie , sau nostalgia toamnei ? - prezentare PowerPoint

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 11.10.2012
Vizualizari: 11427 in total, 4 pe zi
Descarcari: 785 in total, 0 pe zi

Descriere: ......Chiar daca am facut de nenumarate ori acelas drum , de fiecare data am trait impresii personale diferite ,deoarece muntele si starea sufleteasca nu sint niciodata aceleasi.,, Jacques Dieterlen ,alpinist francez.

Publicitate

Comentarii (15)

Minunat ! Atat peisajele cat si fondul sonor inspirat ales.
O mica sugestie, sper sa nu te supere; o rezolutie mai mare a fotografiilor ar fi impetuos necesara. Pe un monitor mediu deja se pierde masiv din calitatea imaginii.
numai bine !

Anghel / Nicu / Nick / Naica, 11.10.2012, 07:45

Hallo Nick !
Ma bucura ca ti-a placut pp-sul.
N-am dece sa ma supar .Stiu ca fotografiile lasa de dorit in ceeace priveste calitatea (rezolutia),dar nu pot altfel.Fotografiile sint in parte ..geskant..dupa diapozitive sau fotografii (copiate apoi digitalizate) si nu reusesc o rezolutie mai mare.
In pps am vrut in primul rind sa redau atmosfera zilelor de vara tirzie pe munte si cred ca am reusit daca tie ti-a placut.

cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 12.10.2012, 00:30

Foarte frumoase sunt zilele toamnei pe munte,chiar cele mai recomandate,imaginile oricum ar fi ele nu intrec realitatea care este oricum de preferat oricaror fotografii ce nu pot reda: nici fosnetul frunzelor frumos colorate,nici susurul apei daca esti langa un rau....sau vreo mica si placuta cadere de apa,cu limpezimea apei de munte.Muntele nu se compara cu nimic desigur prin insasi faptul ca respiri aer curat intotdeauna.. felicitari pentru vointa de a parcurge locurile preferate !.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 12.10.2012, 05:43

Unde e nostalgia toamnei? Ca atmosfera zilelor de vara am vazut-o...Unde e paralela, asemanarea, diferenta, in fine, comentariul imagistic ?

Nanna, 12.10.2012, 06:52

Unde e nostalgia toamnei? Ca atmosfera zilelor de vara am vazut-o...Unde e paralela, asemanarea, diferenta, in fine, comentariul imagistic ?

Nanna, 12.10.2012, 06:53

Stimata doamna Nanna..
Urcati pe munte ,lasati comoditatea,lasati calculatorul ( sau luatil cu dumneavoastra),si veti gasii tot ce va lipseste in acest pps.

Helmut Gürtler, 13.10.2012, 00:35

Esti sensibila Alizeea.! Pentru oameni ca tine , care traiesc fiecare fotografie am facut acest pps ! Fotografiile sint suta la suta traite de mine.!!!
Sentimentele sint greu de exprimat in cuvinte ,dar apoi in fotografiie.
M-au bucurat sincer rindurile tale , inseamna ca macar cineva mi-a inteles mesajul .Pregatesc un alt pps cu aproape aceeasi tema.Poate te intereseaza .!

Salutari prietenesti.!

Helmut Gürtler, 13.10.2012, 08:20

Nu e nevoie de cuvinte, de comentariu, cand imaginile iti taie pur si simplu respiratia. Vezi ceata ridicandu-se usor si parca sorbi cu nesat aerul pur,auzi soaptele padurii, si la fiecare pas ai o surpriza: un copac care isi schimba culoarea, o floare, un luminis neasteptat,susurul unui rau, si,tragi aer in piept iar sufletul tau se umple de o bucurie nemarginita. Atunci iti vine sa spui:" Natura, cum ai putut crea asemenea minunatii! Ma simt norocos si-ti sunt recunoscator.
Felicitari Helmut. Toate pps-urile tale sunt de exceptie.

vio / viorica purdel / viorica / vio / v, 17.10.2012, 11:58

Hallo Vio !
Iti multumesc pentru rindurile tale magulitoare !
As fi multumit daca toti ar vedea , si simtii natura , in felul si cu intesitatea traita de tine. Nu avem nevoie de cuvinte !
Fiecare fotografie are poveste ei ,insa fiecare o poate interpreta in functie de starea sufleteasca in care se gaseste.
Sa traim natura ,cu toate simturile,si nu s-o citim
Gasesc ca natura pura ,nefalsificata de efectele calculatorului ,de aforisme filosofice ,de versuri care mai de care poetice,este mult mai instructiva.
Dar m-am dus prea departe !!!

I-ti doresc inca o seara placuta.

Helmut Gürtler, 18.10.2012, 06:23

Stimate Helmut, nu mai face afirmatii sau presupuneri nefondate. Iar ironia ca raspuns nu te infrumuseteaza, ci dimpotriva. Daca cumva ai o datorie catre cineva, inteleg, dar eu nu sunt superficiala, apreciez acest entuziasm/dorinta de a face ceva frumos, dar de cele mai multe ori este absolut necesar sa inveti mai intai cum se face ... Doar dorinta nu ajuta... chiar daca tu ai facut acest pps pe munte!!! Iti doresc numai bine, cu multa inspiratie si pricepere. Toate cele bune!

Nanna, 19.10.2012, 00:34

Da, stimate Helmut, te-ai dus prea departe! Calculatorul, aforismele, versurile poate sunt mai instructive, dar intr-o incercare de a "vedea", de a "simti" natura, aceste instrumente nu trebuie puse in prefata... Ele ne ajuta doar. Asta cand incercarile noastre sunt menite a ajuta pe cei mai putin norocosi, pe cei ce nu mai pot ajunge pe munte, la mare, in muzee etc. Si eu iti doresc inca o zi frumoasa.

Nanna, 19.10.2012, 22:28

Hallo doamna Nanna !
Vedeti , scriu la persoana treia (dumneavoastra si nu tu ) , buna crestere !!!
Nu pps-ul l-am facut pe munte ci fotografiile iar daca ati inteles gresit nu este problema mea. Am vrut doar sa spun ca natura o savurezi doar in mijlocul ei !!!
Ca mai am mult de invatat aveti dreptate , poate aveti ceva sfaturi !
O vorba din popor spune : Omul pina cind moare tot invata , dar de murit tot prost moare !

cu asta va doresc o zi buna.

Helmut Gürtler, 20.10.2012, 00:52

Na-nna-naa! Putina bataita nu strica nicio data nimanui! :))

Loredana / Angela, 20.10.2012, 07:30

Ce sa zic, remarca cu buna crestere si toate celelalte mi se par... ca sa nu vorbesc nepoliticos, putin exagerate deoarece n-am injurat pe nimeni, am facut unele remarci, dar asa suntem noi romanii, sensibili si cam prea mandri ... uneori in cantitati mari. Dumneavoastra sau tu, nu cred ca este edificator atata timp cat nu injur, nu jignesc si la urma urmei de ce atatea pretentii pentru o simpla abordare ? Toata aceasta rezistenta la observatia mea imi arata cat de nesiguri sunteti Domnule Helmut pe dumneavoastra si cat de vulnerabil. Iar pentru Doamna/Domnisoara Angela doresc, cu deosebit respect, sa-i atrag atentia ca se scrie "niciodata" nu "nicio data"... "nici o data" se foloseste in alte imprejurari, dar de cele mai multe ori se foloseste "niciodata" Cu un respect deosebit, va doresc Domnule Helmut, o seara linistita

Nanna, 21.10.2012, 10:07

Cred ca nu e nici o suparare...niciodata este intr-un cuvant ,care se scrie intreg, :) si care Angela sunteti??...ca suntem mai multe ...cam asa cum este Doru si altul ..,etc.. cred ca d-nul.Doru M care creiaza pps-uri,nu-i asa??... asa ca o sa semnez de-acum incolo cu Angy ca sa ne deosebim nitel.SA va ofer ceva spre vizionare...un link de 11 minute :
http://www.youtube.com/watch?v=y9km6AgzLkc macar merita ascultat chiar si de 11 ori pentru ca subiectul este impartit in 11 parti...iar aceasta parte este foarte reprezentativa dupa parerea mea... comentatorul Kent Hovind este o persoana deosebita d t p d v. O saptamana minunata tuturor! 22.X.2012 ora 0.30 " ... somn usor de fapt va doresc,cu drag...Angy :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 21.10.2012, 14:31

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion