Publicitate

Vine moș Nicolaie - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.67/10

8.7 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: viorica dea (este autorul)
Data: 30.11.2016
Vizualizari: 1560 in total, 1 pe zi
Descarcari: 287 in total, 0 pe zi

Descriere: Este un pps cu imagini de Sf,Nicolaie

Publicitate

Comentarii (2)

Ne aflăm la final de an, în decembrie, luna cadourilor şi a miracolelor. Sărbătorile se ţin lanţ şi totul ţine de farmec, magie, iubire, dăruire...
Primul sărbătorit e Sfântul Nicolae sau, cum i se mai spune, Moş Nicolae, prilej de a-i surprinde frumos pe cei dragi cu daruri, urări, mesaje şi felicitări deosebite.
Sosirea Sfântului Nicolae, Moşul cel bun şi darnic, marchează începutul oficial al perioadei sărbătorilor de iarnă, o perioadă aşteptată de majoritatea lumii cu emoţie, bucurie şi speranţă în suflete.
Iată că, încărcat cu miracol şi magie, cu multă dragoste de oameni, a venit iarăşi Moş Nicolae! E vremea să credem în magia zilelor de sărbătoare, să ne punem dorinţe, să zâmbim, să visăm...!
Se spune că Moş Nicolae vine în parte la fiecare dintre cei care cred în el... Şi se mai spune că poţi deveni la rândul tău un Moş Nicolae pentru cei care au nevoie de ceva în care să creadă...
Adevărul este că, mari sau mici, aşteptăm venirea Lui cu multă emoţie, cu bucurie, cu speranţă... şi ne simţim cu toţii copii...
Când Moş Nicolae este întruchiparea dragostei, bunătăţii, bucuriei, a tot ce e frumos şi nobil... cum atunci să nu credem în El?
Aceasta vă îndemn şi eu, d-na Viorica, la fel pe toţi prietenii şi vizitatorii site-ului şi pe sărbătoriţii zilei, să credeţi în ceea ce vă face fericiţi, ce vă aduce bucurie, la fel ca atunci când aţi primit cu inima plină de emoţie, primul dar de la Moş Nicolae!
Vă mulţumesc, d-na Viorica, şi vă felicit pentru frumosul pps dedicat Sfântului Nicolae, iar sărbătoriţilor, celor care îi poartă numele sfânt, le transmit un cald şi plin de încărcătură emoţională, „La mulţi ani!”
Fie ca Moş Nicolae să vă aducă tot ce aşteptaţi, tot ce speraţi, iar ghetuţele inimii să vi le umple cu tot ce e bun şi frumos, cu tot ce înnobilează sufletul!
Să vă fie ziua binecuvântare şi sărbătoare!

Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 06.12.2016, 07:57

Bună ziua doamna Teodora vă mulțumesc pentru mesajul dumneavoastră frumos ce lați trimis către noi toți,, O zi frumoasă vă doresc și eu

viorica dea, 08.12.2016, 05:05

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22520 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 19 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.