Publicitate

WHITE CHRISTMAS (Crăciun alb) - Bing Crosby (varianta originală din 1942) - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 23.12.2019
Vizualizari: 382 in total, 12 pe zi
Descarcari: 105 in total, 3 pe zi

Descriere: ,,Visez la un Crăciun cu zăpadă / Cu fiecare felicitare de Crăciun pe care o scriu / Fie ca zilele voastre să fie fericite şi luminoase / Şi fie ca toate Crăciunurile să fie cu zăpadă !”

Oriunde ați fi, vreau să știu că ninge de Crăciun. Cu fulgi de nea, cu speranțe de mai bine, cu sănătate, cu bucurii și împliniri.
Suntem o familie. Așa cum avem acasă, fiecare. Voi sunteți o altă familie a mea, și mi-aș dori să știu că sunteți sănătoși, că petreceți aceste minunate Sărbători în familie, alături de cei dragi vouă.
Vă doresc multă sănătate! Și, așa cum spune cântecul,
,,Fie ca zilele voastre să fie fericite şi luminoase
Şi fie ca toate Crăciunurile să fie cu zăpadă!”

Publicitate

Comentarii (4)

Chiar dacă vom avea un Crăciun fără zăpadă să ne fie zilele fericite şi luminoase cu speranța ca anul viitor vom avea şi un Crăciun cu zăpadă.
Sărbători fericite alături de cei dragi !

Cipri, 23.12.2019, 12:38

Mulțumesc, Cipri!
Sărbători cu sănătate și liniște!

Cristina G, 24.12.2019, 03:42

Dragă Cristina, văd că ai ales același cântec ca și cel din prezentarea mea de Crăciun, însă într-o altă interpretare, fiindcă amândouă ne-am dorit să avem un Crăciun alb, îmbrăcat în strălucirea fulgilor de nea, un Crăciun frumos și curat, ca în vremea copilăriei noastre. Din păcate însă, se pare că dorința nu ni se va împlini, nu va ninge...
Cu sau fără zăpadă, Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus este prilej de bucurie, de aceea doresc ca sărbătoarea credinței, a speranței și a iubirii universale, să te găsească sănătoasă și fericită împreună cu toți cei dragi ție! Să aveți un Crăciun luminos și binecuvântat, cu iubire, înțelegere, prosperitate și multă voie bună! Iar Noul An să fie presărat cu zâmbete, realizări și împlinirile dorite!
De asemenea, doresc tuturor, ca binecuvântarea divină care se revarsă peste lume în Noaptea Sfântă, să aducă lumină, pace, iubire, credință, speranță, împlinirile visate, cu succes în toate!

Cu drag,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 24.12.2019, 12:08

Dragă Teo, îți mulțumesc mult pentru urări, pentru gândurile frumoase!

Cât privește melodia și pe ea, și pe celelalte două din toate trei clipurile de acum, sunt alese mai demult, pps-urile sunt concepute mai demult. Pentru că am timpul limitat, am vrut să lucrez ceva și pentru această frumoasă Sărbătoare.
Dar mă bucur tare mult că avem gusturi comune.

Cu drag,
Cristina

Cristina G, 24.12.2019, 13:08

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion