Publicitate

YOU'RE THE VOICE(Tu eşti vocea) - Vizualizare online

  • Currently 8.51/10

8.5 steluţe (65 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: “Tu eşti vocea, încearcă să înţelegi,/ Fă gălăgie şi fă să fie limpede,/ Nu o să stăm în tăcere,/ Nu o să trăim cu frică.” Am ieşit din tiparele cu care sunt obişnuită sa lucrez…Pentru că imi pasă, pentru că se apropie decembrie, cu evenimentele sale…Nu numai “somnul Raţiunii naşte monştri”, ci şi “somnul Naţiunii naşte monştri”. Cred că a venit timpul, şi sper că nu este prea târziu să ne trezim din acest somn bolnav, din letargia care ne-a cuprins pe toţi.… ”You’re the voice” - John Farnham.

Categoria: Educationale
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Vizualizari: 5391 in total, 2 pe zi
Descarcari: 385 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (9)

Doamne,deschide prin glasul acestui copil,sufletul plin de amărăciune al națiunii obidite că ne-adispărut curajul și nădejdea și speranța și nu mai putem nici plănge de mila copiilor noștri...

Ecaterina Grădeanu / Ecaterina / Ecatarina / Ecaterin, 01.11.2012, 08:32

Toti trebuie sa fim "VOCEA". Sa o ridicam si sa spunem ca nu ne este teama de nimeni si nimic. Ca avem curaj, speranta, ca inca mai avem nadejde, macar sa ne vedem copiii intorsi acasa, de prin tari straine. Ca macar nepotii nostri sa aiba "o tara ca afara". Numai uniti prin voci si fapte, putem face asta. Inca putem, inca nu este totul pierdut si vandut...
Ecaterina, iti multumesc mult pentru comentariu. Emotionant...
Cu mare drag,
Cristina

Cristina G, 01.11.2012, 10:50

Trebuie sa-ti marturisesc ca este excelenta diaporama si aceasta este o rampa foarte buna de lansare a ei catre toti prietenii tai de mail,iar cei multi si obiditi nu pot riposta la infinit fara un sprijin real de la esalonul imediat urmator,adica copii nostri ori tocmai greutatile reale care greveaza si pe aceasta generatie nu da rezultate reale.Cine a strigat in van dupa "lovitura" din dec 1989 s-au pus pe capatuiala si acum este desfiintat complect conceptul de patriotism 1.Care ar fi parintii ce si-ar mai indemna acum copii sa se aseze in fata tancurilor??... S-a pierdut esenta de roman patriot tocmai prin alegerile noastre proaste ...dovada nimeni nu mai crede in nimeni...pe yahoo.. sunt numai comentarii fara continut,daca se ridica cineva mai deosebit ,suntem gata sa-l distrugem d t p d v ca sa putem alege si manipula un om mai putin valoros ,etc...si uite asa ne vor desfiinta ca natiune, sa cred ca cineva mai doreste binele nostru este sa vedem ca mesajele noastre trebuie sa ramana in picioare si nu interpretate trunchiat 1.Sper si eu sa ma fac inteleasa pentru ca respect pe toti si pe toate,si nu trebuie decat sa ne iubim intre noi romanii si sa pretuim aceasta frumoasa tara! Pentru toti un mesaj sincer care sa ramana spre a fi citit,va multumesc cu tot respectul :) Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 01.11.2012, 22:27


Draga Angela,
Poate picaturile noastre de curaj- al meu de a fi lucrat acest pps si al tau de a te exprima liber-, sa fie “rampa de lansare” catre toti prietenii nostri dar si pentru restul lumii: aceea de a avea CURAJ.
Sa nu permitem nimanui sa ne opreasca din a ne exprima liber.
Trebuie sa ne recapatam increderea in noi, sa fim mai constienti atunci cand ne alegem valorile, asa cum spui.
Cred ca termenele de roman, patriotism, tara, imn, drapel, valori etc. trebuie mult mai des folosite la adevarata lor semnificatie.
Iar daca din multime se ridica o “voce”, ea trebuie ascultata, si nu luata in ras. Noi ne-am cam obisnuit cu astfel de “practici” in orice domeniu…Inclusiv aici, unde si dusmania si-a gasit un loc caldut…As mai trai o viata sa nu o mai vad!
Angela, iti multumesc si apreciez faptul ca ai avut curajul de a comenta un astfel de pps.
Cu acelasi respect,
Cristina G.

Cristina G, 02.11.2012, 04:35

Vocea romanului este inabusita cu multa grija de catre autoritati. Autoritati care folosesc poporul in lupta lor pentru ciolan. Chiar in perioada aceasta putem vedea peste tot cum dragutii nostri conducatori manipuleaza oamenii de rand (ca in toate campaniile) folosindu-se de saracia lor. Vocea romanului a devenit firava si oricum Sistemul Mondial trage toate sforile. Bine ar fi sa poata fi auzita vocea omului de rand. Felicitari pentru lucrare Cristina!

ally, 06.12.2012, 07:15

Ally, sunt absolut de acord cu tine.
Oare chiar sa se fi sacrificat acest popor, de-a lungul vremii, degeaba? Caci toti la randul nostru am fost "generatii de sacrificiu". Cate sacrificii mai trebuie facute, pentru a trai decent, in tara noastra? Si sa nu ne mai fie teama de nimic? Nici macar pentru ziua de maine.
Nu am ridicat glasul suficient? Este totul pierdut? Chiar nu mai avem speranta?Vpm vedea in curand...
Multumesc, Ally.
Cu respect,
Cristina

Cristina G, 07.12.2012, 06:59

Multumim pentru power point, se potrivesc foarte bine imaginile cu melodia.
Din pacate vocea noastra s-a cam stins si mi-e teama ca o sa prindem glas cand o sa fie prea tarziu. Ca dovada ca nimeni n-a vazut in strada milioanele de oameni care au votat degeaba vara trecuta.

Licorna, 19.01.2013, 09:04

Ce surpriza minunata mi-ai facut, Licorna!
Trebuie sa spun tuturor ca traducerea acestei melodii revolutionare, ITI APARTINE!
Bucuria mea este cu mult mai mare acum, cand ai si vizualizat-o, ai votat-o si ti-ai spus parerea despre evenimentele de atunci, care par sa nu-si fi gasit o prea mare rezolvare. Dar traim cu speranta, asa cum a facut acest popor de-a lungul timpului.
Cu toata stima si multumirea,
Cristina

Cristina G, 20.01.2013, 00:51

Cu permisiunea dumneavoastră aduc în atenţie, după trei ani, acest pps.
Vi se pare că s-a schimbat ceva? Din contră. Pentru că aveam aşteptări mari. Pentru că aveam speranţe.
Ne-am agăţat de evenimentul din 29 iulie 2012 ca de ultimul fir de viaţă.
S-a ajuns mult prea departe cu neglijenţa, nepăsarea, corupţia, hoţia, oportunismul...
Strada spune tot ce aş vrea eu să spun.

Derularea filmului este mult mai corectă aici:
https://youtu.be/2_-odSJL21Q?t=2

Cu mult respect,
Cristina

Cristina G, 07.11.2015, 00:51

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion