Publicitate

Zâmbetul tău - Vizualizare online

  • Currently 7.93/10

7.9 steluţe (1645 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Se spune că zâmbetul e cea mai simplă și cea mai eficientă terapie a unui suflet rănit . Elizabeth Gilbert ,o scriitoare de succes, a întrebat un vindecător indonezian ce să facă să-și vindece inima rănită ; acesta i-a răspuns simplu : ”așează-te în fața oglinzii și zâmbește !”. Pentru ea , acest sfat a fost unul bun. Această frumoasă prezentare ne vorbește despre puterea unui zâmbet.

Categoria: Prieteni
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 42690 in total, 15 pe zi
Descarcari: 1801 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Priviti toate zambetele acestei minunate realizari,si veti zambi la fel de frumos.In toate situatiile zimbetul este bine venit aduce totul:viata,bucurie,prietenie,pace,speranta si iubire.Frumoase realizari care bucura orice suflet,multumesc autoarei si felicitari !O zi buna tuturor!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 13.06.2012, 14:16

TOATE ACESTE MININUNATE ZAMBETE SUNT UN ADEVART BALSAM MANGAIETOR OFERIT DE DRAGA NOASTRA SICA,CARE PRIN REALIZARILE SALE DE O SENSIBILITATE SPECIALA NE APROPIE SI NE BUCURA CU SFATURI SI INVATATURI SPECIALE .Un multumesccccc sincer pentru postare cu deosebita apreciere pentru sansa vizualizari,sunt impresionata de gestul prezentari,aveti o inima iubitoare si daruire sensibila.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA, 14.06.2012, 03:10

Vă mulțumesc sincer pentru aprecieri ! Sper ca doamna Sica să vadă aceste emoționante comentarii! Meritul meu în a posta această prezentare e mic, dar cu adevărat mă bucură când văd că atâtea persoane iubesc prezentările frumoase și profunde , ale unei talentate creatoare !Vă doresc din suflet , toate cele bune !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 14.06.2012, 09:44

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion