Publicitate

Zile de toamna in Dolomiti.Lago di Misurina. - prezentare PowerPoint

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 13.10.2019
Vizualizari: 2644 in total, 25 pe zi
Descarcari: 214 in total, 2 pe zi

Descriere: Am parasit cu parere de rau lago d´Antorno si zona Tre Cime di Lavaredo luand soseaua SS 48 (SS=strada statala) spre Auronzo di Cadore si apoi Belluno. Dupa numai 2-3 km ajungem pe malul lacului Lago di Misurina.Lacul se afla la o altitudine de 1745 m. Are o lungime de cca. 1000 si o latime de 300 m. Adancimea medie este de 5 m.Datorita apei deosebit de clare si a culisei inconjuratoare ( cei mai frumosi munti dolomitici : Tre Cime di Lavaredo, Monte Cristallo, Sorapis, Cadini,Popena etc.) este denumit de localnici "Perle des Cadore" L-am inconjurat si am fost si noi incantati de frumusetea lui.Sper ca si Dumneavoastra sa fiti incantati de aceste fotografii. Am incheiat a treia zi la un pahar de vin. Bineinteles "st.Magdalena"

Publicitate

Comentarii (2)


Ai dreptate, Helmut, într-adevăr „teleobiectivul aparatului de fotografiat a realizat minuni” din nou, imaginile din ultimele postări sunt minunate! Frumoase și melodiile alese, mi-au plăcut!
Dar, succesul reușitei nu se datorează doar teleobiectivului, ci și ochiului care știe să surprindă frumosul! Iar tu, se vede că ai acest dar, de a descoperi frumosul cu care natura ne răsfață din plin, mai ales toamna, cu toată bogăția ei de culori, dar pe care, mulți nu știu să-l vadă sau au uitat să o mai facă, preocupați de altele…
Felicitări și mulțumiri pentru încă o bucățică de frumos oferită nouă cu dărnicie cu încântătoarele tale pp-suri!
Ție și doamnei Edda, vă doresc multe excursii frumoase în continuare, cu plimbări romantice în mijlocul naturii, în această toamnă de vis, colorată și plăcută, ca să ne încânți cu alte pps-uri minunate!
Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 18.10.2019, 14:48

Multumesc Teodora pentru randurile tale.Ca in tot deauna gasesti cuvinte deosebite. Si Edda iti multumeste pentru urarile de bine pe care ti le intoarce inzecit. Si ea este incantata de pps-urile pe care le faci si cu toate ca nu stie prea bine Romaneste ai plac versurile tale,si mai ales colajele.
Ma indeama sa fac si eu asa ceva, dar acesta nu este genul meu.
Ochiul mi s-a format in 40 de ani in care am lucrat ca radiolog ,apoi ca sport, mereu in mijlocul naturi.
Nu m-a interesat niciodata fictiunea.
Avem o toamna deosebit da frumoasa. Mereu gasesc noi si noi motive.
Teodora va dorim, in continuare, aceeasi toamna minunata.
Cu stima
Helmut

Helmut Gürtler, 22.10.2019, 02:11

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion