Publicitate

ADEVĂRATA ISTORIE A ROMÂNILOR, partea 7-a - Vizualizare online

  • Currently 5.93/10

5.9 steluţe (42 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Istorie se cheamă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, nu ceea ce am vrea să se fi întâmplat, declara în urma cu aproape un secol poate cel mai mare istoric român Nicolae Iorga. Un adevăr cu valoare de postulat, dacă luăm în calcul zecile de mistificări care au avut ca subiect istoria românilor. Vreme de peste două luni de zile, prin cele 30 episoade, vă voi prezenta în sumar evoluția principală a etapelor istoriei ROMÂNILOR. Sper că prin aceste episoade, am adus o rază de lumină asupra evenimentelor tulburi care au marcat aproape două milenii de istorie valahă. Azi episodul, „7” Toader Bendriș

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Vizualizari: 6329 in total, 2 pe zi
Descarcari: 544 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Cum gasesc si celelalte 6 parti?

dana / Ana / samira / zzz, 15.03.2012, 03:07

Bună SAMIRA! Numai 7 părți au fost deocamdată aprobate, ele sunt deja toate cele 7 sunt publicate, dacă dorești, în total sun 32 de părți (episoade), pot să vă trimit direct, numai trimite-ți-mi adresa. Cu stimă, Toader Bendriș

Bendris Toader, 15.03.2012, 03:49

Dupa ce l-am vazut pe cel de al 7-lea, le-am gasit si pe celelalte 6 tot pe fb. Daca aveti amabilitatea, mi-as dori sa le primesc pe cele pe care mi le puteti trimite. Adresa mea este: " cronicaparanormalului@gmail.com". Cu multumiri si tot respectul si aprecierea pentru efortul tuturor ce au contribuit.

dana / Ana / samira / zzz, 15.03.2012, 05:35

As vrea si eu toata colectia. pirvulescu.andreicristian@gmail.com multumesc!

Andrei21, 14.07.2012, 12:53

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22980 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 17 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion