Publicitate

Ren Magritte - Vizualizare online

  • Currently 7.93/10

7.9 steluţe (30 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: In viziunea artistica ...sentimente..

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 3897 in total, 1 pe zi
Descarcari: 391 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Īmi place montajul acesta doar că nu este vorba despre René Magritte, (pictor suprarealist belgian, 1898-1967) decāt pe prima pagină şi īn imaginea unde familia regală belgiană admiră un tablou de Magritte.
TOATE celelalte imagini sunt prelucrări digitale ale artistului fotograf belgian Ben Goossens, supranumit „Salvador Dali sau Rene Magritte al fotografiilor”. Portofoliul lui se afla la adresa http://bengoossens.fineart-portugal.com/
Ben Goossensa fost timp de 35 de ani directorul artistic al unei agenţii belgiene de publicitate. După pensionare a īnceput să prelucreze digital fotografii din care a creat montaje foto cu un stil suprarealist asemănător lucrărilor lui Magritte. Montajele lui au obţinut numeroase premii īntr-o serie de prestigioase competiții internaționale de fotografie, inclusiv medalii de aur și medalii de argint la Super Circuit Trierenberg, cel mai mare salon anual de fotografie din lume. Opera lui a fost publicată pe scară largă (inclusiv o expunere detaliată pe 10 pagini īn ediţia din martie 2007 Foto Art International).

Nu cred că este bine ca īn Romānia să prezentăm aceste fotografii drept opera lui Magritte, cred că nimeni nu are de cāştigat din difuzarea unor informaţii total greşite.
http://photo.net/photos/ben.goossens
http://photo.net/photodb/user?user_id=484267
http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Goossens
http://members.yline.com/~supercircuit/res02.htm


sanda michaela, 02.09.2014, 13:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22050 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1070 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 18 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.