Publicitate

The masterpieces in the history of science - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Exista mai multe incercari de prezentare a unor lucrari fundamentale din istoria ştiinţei folosind diferite criterii.De la importanţa lor pentru cunoaşterea umana la notorietatea autorilor.Am prezentat in acest pps o parte dintre aceste lucrari ştiinţifice fundamentale. Ele sunt momente de reper in diferite domenii ale Stiintei si au anuntat noi paradigme stiintifice, viziuni novatoare şi progrese revolutionare pentru momentul cānd au fost scrise.Acestea fac parte din patrimoniului stiintific al umanitatii

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Vizualizari: 1038 in total, 3 pe zi
Descarcari: 154 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Una dintre personalităţile reprezentative īn domeniul istoriei ştiinţei, G. Sarton, īn lucrările sale subliniază caracterul evolutiv al ştiinţei, deoarece, spune el, toate realizările ştiinţei se bazează pe continuitate. Iar tu, Adrian, īn lucrarea ta foarte bine elaborată şi documentată, ai inclus lucrări fundamentale care prezintă foarte bine evoluţia ştiinţei, īncepānd cu timpurile vechi şi pānă īn prezent.
Mulţumiri şi felicitări pentru un pps bine realizat, deosebit şi foarte instructiv!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 12.09.2017, 16:54

Nu a fost deloc usor sau simplu sa ma opresc la capodoperele stiintifice prezentate in pps, care reprezinta adevarate strapungeri (breakthroughs) si momente de rascruce in istoria de mii de ani a stiintei…
Nu a fost deloc usor sau simplu sa sintetizez in spatiul ingust al unor pagini (slides) de pps concepte si descoperiri care au insemnat adevarate revolutii in stiinte si au modelat evolutia omenirii timp de secole si milenii.
Pot sa spun ca aprecierile tale Teodora privind acest pps ca si numarul mare de vizionari si downloads in doar cateva zile de la postarea lui, rasplateste pasiunea si eforturile de documentare cu care l-am pregatit, documentat si realizat.
Am trait un timp in preajma unor genii ale umanitatii, si nu-ti pot spune cate bucurii inseamna asta…
Le impart cu tine, ca multumire pentru atentia, timpul si nota acordate

Adrian TOIA, 13.09.2017, 08:03

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21680 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.