Publicitate

UMBRA PLOPILOR - Vizualizare online

  • Currently 8.88/10

8.9 steluţe (146 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: „De va mai fi o amintire,/ Şi ea va trece, vrând, nevrând,/ Cu umbra plopilor, subţire,/ Alunecând, alunecând…” Când le-am citit, versurile acestea, cu profunzimea, muzicalitatea şi sensibilitatea lor, m-au cucerit pe dată! Apoi, într-o zi, l-am auzit pe Tudor Gheorghe, interpretand cântecul, şi ascultând melodia şi versurile, împreună, am simţit ca şi cum s-a creat o magie! Astfel, pornind de aici, s-a nascut dorinţa de a crea o prezentare în care, să pun stropi de suflet, raze de speranţă, clipe de visare şi cu multă iubire să adun totul împreună, chiar dacă e prima oară, de când realizez prezentări, când nu o fac cu propriile-mi versuri! Sper să vă placă şi să vă bucure! Cu tot dragul, Teodora Buiţă

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 9510 in total, 3 pe zi
Descarcari: 566 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (9)

superb!

lenuta ungureanu, 18.11.2010, 09:49

superb!

lenuta ungureanu, 18.11.2010, 09:49

Vă mulţumesc pentru apreciere şi mă bucur să constat că mai sunt încă persoane sensibile, care iubesc poezia! În lumea aceasta grăbită, când totul parcă se desfăşoară într-un ritm alert, într-un stres cotidian continuu, prea puţini se mai îndură să-şi scarifice din puţinul timp liber, ca să mai guste din izvoarele frumosului, ale poeziei şi visării... Aşadar, încântată de cunoştinţă şi bine aţi venit în lumea mea...!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 27.11.2010, 11:58

Vă mulţumesc pentru apreciere şi mă bucur să constat că mai sunt încă persoane sensibile, care iubesc poezia! În lumea aceasta grăbită, când totul parcă se desfăşoară într-un ritm alert, într-un stres cotidian continuu, prea puţini se mai îndură să-şi sacrifice din puţinul timp liber, ca să mai guste din izvoarele frumosului, ale poeziei şi visării... Aşadar, încântată de cunoştinţă şi bine aţi venit în lumea mea...!
Cu drag,
Teodora Buiţă

P.S. Îl rog pe dl. administrator sa-mi şteargă primul comentariu, deoarece din cauza vitezei s-a strecurat o eroare! Mii de mulţumiri şi să auzim numai de bine!

Teodora Buiţă, 27.11.2010, 12:05

SUPERBA IMBINARE TEXT IMAGINI SI FOMD MUZICAL,apreciez realizarea si astept cu nerabdare sa urmatoarele TEME LA FEL DE SENSIBILE .cu drag Stana

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 30.11.2010, 18:30

Vă mulţumesc pentru amabilitate şi pentru darul făcut, fără să ştiţi, chiar în preajma zilei mele de nastere! Aprecierea dvs. mi-a mângâiat sufletul şi mi-a înseninat ziua, iar încurajările dvs. mi-au adus acea stare de bine, făcându-mă să înţeleg că nu am muncit degeaba, atât timp cât încă mai există persoane sensibile! Iar acum, în pragul sărbătorilor, când deja ceva doesebit şi magic pluteşte în aer, permiteţi-mi să vă doresc din toată inima, dvs., echipei nicepps.ro, atât de drăguţe cu noi şi în general, tuturor, să deveniţi mai buni, mai generoşi, mai înţelegători, mai deschişi faţă de ceilalţi şi fie ca Moş Nicolae să vă pună în ghetuţele inimii, împreună cu spiritul acestei zile sfinte, o rază de lumină, multe zâmbete, fericire, căldură sufletească, împliniri de vise şi să puteţi împărtăşi apoi, tot ce aveţi mai bun, împreună cu fiinţele iubite!
Nu contează că sunteţi mari sau mici, tineri sau bătrâni, că este criză sau nu este, eu vă sfătuiesc să fiţi veseli şi optimişti, cu sufletul senin şi să vă lustruiţi cu grijă ghetele… inimii! Chiar dacă Moş Nicolae nu vă aduce tocmai cadourile visate, o surpriză frumoasă tot va avea el pentru fiecare, important este să le primiţi cu inima deschisă, să învăţaţi să le apreciaţi şi să vă bucuraţi de ele...! Nu uitaţi că şi un zâmbet cald, o vorbă bună, un gest prietenesc, un gând frumos, venit de departe sau de la cel de lângă noi, tot daruri pot fi numite... Apreciaţi-le ca atare şi încântaţi-vă inima şi pe cei dragi, aşa cum e normal să o faceţi mereu, iar acum, în prag de sărbătoare, cu atât mai mult! Obişnuiţi-vă să vă bucuraţi de toate lucrurile mărunte ale vieţii, de toate micile, dar atât de semnificative gesturi, oferite de ceilalţi, şi aşa, cu timpul, veţi ajunge să înţelegeţi şi să-mi daţi dreptate că, nu materialul e cel mai important în viaţă... Are şi el rostul lui dar, dacă sufletul nu e fericit, totul e degeaba...! Iar purtătorilor acestui nume sfânt, pe lângă toate acestea, le doresc din toată inima un simplu, dar plin de încărcătură emoţională „La mulţi ani!” cu tot ce îşi doresc!

Cu mult drag şi cele mai frumoase gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.12.2010, 19:09

CU DRAG SI ADORATIE,va doresc: LA MULTI ANI cu sincere apreciere pentru sensibilitatea remarcabila,care intrece orice asteptare,bucuria este reciproca si datatoare de incredere ca nu exista nici distanta nici varsta care sa impiedice MULTUMIREA pentru cei ce realizeaza si daruiesc MANGAIERE SI BUCURII./raspunsul este total neasteptat si o minunata surpriza/ Aprecieri pentru aceasta echipa din care face-ti parte,este o cale benefica prin care se poate primii aceste ganduri incomparabile si dataoare de incredere ca nimic nu este intamplator.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 06.12.2010, 01:10

Draga mea doamnă,
Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase, pentru alesele dvs. urări, pentru gândurile sincere şi prieteneşti! Interesantă coincidenţă, dar se pare că şi gândim la fel în unele privinţe! Da, să ştiţi că şi eu cred că totul în viaţă se întâmplă dintr-un anumit motiv. Intalnirile dintre oameni nu sunt intamplatoare. Ceva invizibil se transmite de la unul la altul – harul sufletului! Constat că sunteţi o persoană deosebită şi de aceea mă bucur că ne-am întâlnit! Sper ca în iarna aceasta de basm, cu o zăpadă diamantină, cu fulgi care ţes imagini de vis, când se simte deja în aer o atmosferă magică, să vă simţiţi sufletul învăluit cu farmecul şi misterul ei! Da, este magia sfintei sărbători, care ne bate la uşă şi care ne îndeamnă să fim mai buni, mai calzi, mai iubitori! Nu uitaţi că o vorbă poate clădi un suflet şi când ne conectăm la armonie, pur şi simplu vom şti când e vremea gestului, a binelui! Aşadar, fie ca spiritul, magia, pacea şi lumina acestei sfinte zile, să se odihnească în gândurile şi sufletul dvs. frumos, să vă călăuzească visele spre împlinire, inima spre iubire şi iertare, să vă învingă toate temerile, bucuriile să vă fie depline şi rugăciunile dvs. să primească răspuns!
Iar Noul An, care deja se apropie şi el cu paşi repezi, să vă aducă tot ce vă doriţi şi să vă ajute să paşiţi cu fericirea alături, în destinul pe care vi-l visaţi!
Aşadar, permiteţi-mi să vă urez din toată inima, dvs., d-nei Lenuta Ungureanu (care de asemenea mi-a apreciat prezentarea), cât si tuturor prietenilor, colegilor de pe site, echipei nicepps.ro: SĂRBĂTORI FERICITE şi LA MULŢI ANI!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 19.12.2010, 12:48

SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI ! Sunt urari de o mare bucurie care cu siguranta au devenit actuale in aceasta perioada a anului,In fiecare suflet, apare un sentiment de pregatire speciala a acestor evenimente. Dar inainte de fiecare sfarsit de AN exista NASTEREA DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS,CARE SA NASCUT SA CREASCA ,SA TRAIASCA SI SA NE MANTUIASCA.celebrarea acestei sarbatori in perioada alba si curata este chiar simbolul frumusetii unei vieti curate si linistite care ne-a fost pregatita si daruita din dragoste fara plata si cu multa bucurie. Acesta este sentimentul pe care l-am regasit si in mesajul minunat al realizarilor tale si apreciez sincer prezenta acestei prietenii sensibile ca un raspuns incurajator pentru un adevarat LA MULTI ANI.. CU DRAGOSTE SINCERA SI MULT RESPECT ITI DORESC IMPLINIRE SI MULTE BUCURII si nu uita ca esti iubita si apreciata. STANA

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA, 19.12.2010, 21:41

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 81 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion