Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Terry Redlin-paintings

Nu sint cunoscator in domeniu, pur si simplu imi plac aceste picturi si chiar mi se par deosebite.Sper sa placa si celor care vor viziona acest pps.

The artists' dreaming world 09

The artists' dreaming world 09

The Beatles - remember

Sa ne reamintim de cei ce au fost "The Beatles"...

The Faberge Eggs Collection

O colectie impresionanta...

The Finger Painting

Artistul din Brooklyn, Iris Scott, își pictează picturile remarcabile în stil impresionist cu propriile sale degete. Picturile lui Iris reprezintă o lume dinamică, o copie îmbunătățită și mai sublimă a realității. „Între mine și pânză nu există intermediari, eu pictez. Simt cum cele mai mici nuanțe pot fi controlate cu vopsea ceea ce nu ar fi posibil cu o pensulă. … Degetele mele dansează repede pe pânză - unii spun că le amintește de pianist în acțiune. Culorile se ciocnesc și se îmbină în compoziția mea, textura devine groasă și suculentă." – Iris Scott

THE KELLY FAMILY.pps

Fara cuvinte ,nici nu cunoasete renumita formatit

The Last Supper

,,Cina cea de taina" a fost pictata de nenumarati artisti. Exista numeroase interpretari ale lui Iisus si a celor 12 discipoli care au precedat sau au urmat picturii lui da Vinci din secolul XV. În multe din ele capul lui Iisus si a celor 12 discipoli este incadrat intr-o aureola. În versiunea realizata de da Vinci nici macar Iisus nu are o aureola în jurul capului. Prin omiterea pictarii aureolelor, da Vinci a încercat sa transmita un mesaj subtil a explicat Mario Taddei, expert în arta lui da Vinci. ,,Cred ca Leonardo nu a pictat niciodata aureola pentru ca a crezut ca acei oameni sunt oameni normali, si nici Iisus nu era nemuritor'

The Pebble Artist

Lucrările de artă ale lui Sharon Nowlan inspirate de frumusețea naturală și în mod special de peisajele marine din Nova Scotia-Canada, unde a crescut desenând, pictând și creind opere unicat. Aceste fine reproduceri artizanale surprind bucuria și experiența emoțională a relațiilor, înfățișând cuplurile, familia, prietenii, lumea înconjurătoare, sentimente precum „Sărbătește viața” și „Urmează-ți inima”.  

The School of Athens

Capodopera lui Rafael

Thomas Kinkade

O parte din creatiile "pictorului luminii".

Thomas Kinkade

Numai un om fericit poate picta asa...

Thomas Kinkade

Un pictor deosebit, cateva tablouri superbe. Multumiri autorului si traducatorului pentru faptul de a ne pune la dispozitie o asemenea prezentare.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.