Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Iarna În Grafica Lui Guram Dolenjashvili.

Un creion, in mana artistului, face minuni. Natura trece pe hartie pentru posteritate !

Icoane din ata

Icoane ortodoxe

Ignacio_Nazabal

pictor suprarealist cubanez

Igor Mitoraj - Art in the street1

Igor Mitoraj (sculptor de origine poloneză, n. în1944) este unul dintre cei mai importanţi sculptori contemporani

Igor Mitoraj - Art in the street2

Igor Mitoraj (sculptor de origine poloneză, n. în1944) este unul dintre cei mai importanţi sculptori contemporani, fiindu-i încredinţat proiectul reconstrucţiei porţilor bisericii Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, “Le porte degli angeli”, sculptate în bronz, inaugurate pe 28 februarie 2006. Tot cu această ocazie Igor Mitoraj donează Bazilicii Santa Maria degli Angeli e dei Martiri o sculptură a capului Sfântului Ioan Botezătorul, înfăşurat în fâşii albe de linţoliu amintindu-ne de martiriul primilor creştini.

Igor Zenin

O alta prezentare pe care o consider deosebita...

IGOR ZENIN

FOTOGRAFIA ... CA ARTA !

ikebana

Aranjarea florilor in stil Ikebana este o expresie a vitalităţii, a competiţiei neîntrerupte dintre viaţă şi moarte, o artă încărcată de simboluri care a devenit o parte indispensabilă a interioarelor japoneze. Plăcerea pentru aranjarea florilor caută să exprime pacea sufletească, echilibrul din natură şi al naturii cu omul.

Ileana Vulpescu - Arta conversatiei

Ce cautata si "la moda" era cartea "Arta conversatiei" de Ileana Vulpescu prin anii '80 ! Daca nu o aveai, ti-o imprumuta cineva, cu draga inima....Acum ne trimitem e-mailuri. Tot ne-a ramas ceva de "impartasit" ... Superb si foarte adevarat! multumesc prietenei mele care mi-a trimis-o, multumesc Valentin pentru aceasta minunata creatie. ma bucur sa o pot impartasi cu voi, toti cei care iubiti frumosul, muzica, pictura si bineinteles literatura de valoare.

ILENE MEYER

Frumosul in pictura....

Ilustratii

Ilustratii ale cartilor freantuzesti pe un fond muzical minunat

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.