Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

India, futuristic architecture and modern residential house

Conceptul de arhitectură futuristă a apărut la începuturile secolului XX. Acest curent architectural, are la bază futurismul ca și concept al artei, și în arhitectură este caracterizat de linii bine definite, o cromatică diversă, sugestia de viteză, dinamism, utilizarea materialelor avanasate din punct de vedere tehnologic și nu în cele din urmă, respingerea trăsăturilor istorice.

India, Rangoli, artă pe stradă

Rangoli este o formă de artă nativă în care modelele sunt create pe stradă sau curţi, folosind materiale, cum ar fi orez colorat, făină uscată sau petale de flori. De obicei, este făcută în timpul Diwali, Deepawali, Onam, Pongal și alte festivaluri indiene, legate de hinduism. Modelele sunt transmise de la o generație la alta, păstrând atât forma de artă și tradiția vie. Pentru realizarea acestor picturi religioase utilizându-se materiale comestibile, resturile sunt consumate de insecte sau păsări. Astfel, acest tip de artă este, de asemenea, un simbol al coexistenței pașnice cu toate creaturile.

Indian village life paintings

Sufletul Indiei trăiește în satele sale, 60 la sută din populație trăiește încă în satele din India. Satele indiene au un stil de viață foarte frumos și atractiv. Satele sunt liniștite, calme și pline de verdeață, unde se poate respira aer curat. Frumusețile satelor sunt descrise de modul în care sătenii trăiesc.

Ingeniozitate_stradală

Ingeniozitate_stradală

Ingerasi

Joaca cu ingerasii...cu picturi de Sandra Kuck.

Inspirație și creativitate

Laurence Aquino este asistent medical, locuieşte în Laoag City, Filipine şi este pasionat de design vestimentar. El numeşte piesele sale de design "atunci când moda întâlnește natura".

INSULA PENSIONARILOR

Imagini dintr-un parc bucurestean.

Intelepciune

Intelepciune

Ioan Nemtoi-Art glass Gallery

World renowned glass artist

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.