Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

AMAZING STREET PAINTINGS BY KURT WENNER

PICTORUL KURT WENNER,NE INCANTA CU LUCRARILE SALE ,LUCRAND PICRTUEA PE STYRADA IN D3. SPER SA VA PLACA

Amedeo Modigliani

Amedeo Modigliani a fost un pictor și sculptor italian stabilit în Franța, reprezentant al "Școlii Pariziene" ("École de Paris"), evidențiat în scurta sa viață printr-o creație plină de eleganță și rafinament, care depășește granițele manierismului.

Amedeo Modigliani - portrete

Am selectat o mica parte din portretele acestui mare pictor expresionist.

Amir Jamshidi, Iranian artist

Câţiva dintre studenţii marelui artist Morteza Katouzian au fost: Fakhraddin Mokhberi, Majid Arvari, Mehrdad Jamshidi, Mohammad Ezzati, Kasra Kiai, Shahrad Malek Fazeli, Iman Maleki, Amir Jamshidi, Mitra Shadfar, toţi artişti recunoscuţi în Iran.

An Elegant Beauty

Va invit cu drag, sa va relaxati, ascultand melodia lui Gh.Iovu Alinarea si urmarind picturile lui W.C.Wontner. Multumesc.

AN HE..pictor chinez

Pictura china...

Anahita and Raheleh Filsoofi

Ardvi Sura Anahita (sau Anahita, Anahit, “Cea Imaculată”), a fost una dintre zeităţile principale ale Imperiului Persan. Este supranumită fecioara eternă, este zeiţa războiului, a dragostei şi fertilităţii. În limba persană modernă Nahid (Anahita) este numele planetei Venus Raheleh Filsoofi a obţinut licenţa în arte plastice şi decorative, secţia ceramică, la Universitatea din Alzahra, în Iran, ţara ei natală. În timpul studiilor postuniversitare a fost asistent la secţia de ceramică şi a predat cursuri la diferite niveluri de studii. După terminarea studiilor a lucrat 4 ani ca director de proiect şi designer la Gardoon Mehr ceramic studio în Tehran. S-a stabilit la Miami în anul 2003 şi a continuat specializarea în ceramică participând la diverse ateliere de lucru împreună cu artişti renumiţi din Statele Unite.

ANDRE RIEUCHRISTMAS AROUND THE WORLD.PPS

RENUMITUL VIOLONIST ANDRE RIEU ,NE VA INCANTA CU CATEVA MELODII SUPERBE.

Andrei Branisteanu, picturi

Nimic nu este mai inaltator decat natura in toate ipostazele ei, indiferent de anotimp.Pictorul Andrei Branisteanu a reusit sa imortalizeze acest lucru in opera sa.

ANDREW AND BOLERO

O melodie SUPER si imagini la fel

ANDREW and BOLERO

Gratie si pasiune

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.