Prezentari PowerPoint din categoria 'Arta, Pictura'

Parlons Architecture

Arhitecrura noua...

Pasari si flori in pictura-Frank Gonzales

O imbinare frumoasa a florilor cu colorate pasari .

Pasarile,rasfatate de sculptori.

Pasarile fac parte din frumoasa natura ce ne inconjoara.De mici copii am admirat culorile, frumusetea si minunatul lor cantec,Ele sunt un permanent izvor de inspiratie.Sper sa va placa

PASTE FERICIT 2009

O realizare artistica de exceptie undeva in Texas

PAUL LUNG-pictor

Cu o tehnica speciala pisicile pictate capata viata , iti vine sa le mangai si cei ce iubesc pisicile ,dupa vizionarea pps va lua in sufletul lui o pisica . Vizionare placua. Claudia-Trifoi

Pe cararile sufletului

In fiecare an, cu totii ii cerem Mosului sa ne aduca daruri... de la cei mai mici ...pana la bunici! Si Mosul Bun se straduieste de fiecare data sa ne indeplineasca dorintele...Ei bine, anul acesta, Mosul va avea surpriza sa primeasca la randul lui cel mai frumos cadou. O colectie speciala de tablouri cu Florile Ingerilor desprinse din Ireale Peisaje de basm. Daca ma intrebati ce au deosebit, va voi raspunde ca au fost pictate nu cu penelul, ci cu SUFLETUL SI ARIPI DE INGER... ESTE DARUL DOAMNEI ANCA BULGARU PENTRU MOS CRACIUN...IAR MOSUL GENEROS SI BUN, CUM AR FI PUTUT SA PASTREZE NUMAI PENTRU EL ASEMENEA MINUNATII? NI LE DARUIESTE TUTUROR PRIN NICEPPS! MULTUMIM FRUMOS, MOSULE! MULTUMIN FRUMOS NICEPPS!

Pe cararile sufletului

In fiecare an,cu totii ii cerem Mosului sa ne aduca daruri... de la cei mai mici ...pana la bunici! Si Mosul Bun se straduieste de fiecare data sa ne indeplineasca dorintele... Ei bine, anul acesta, Mosul va avea surpriza sa primeasca la randul lui cel mai frumos cadou. O colectie speciala de tablouri cu Florile Ingerilor desprinse din Ireale Peisaje de basm. Daca ma intrebati ce au deosebit, va voi raspunde ca au fost pictate nu cu penelul, ci cu SUFLETUL SI ARIPI DE INGER... ESTE DARUL DOAMNEI ANCA BULGARU PENTRU MOS CRACIUN... IAR MOSUL GENEROS SI BUN, CUM AR FI PUTUT SA PASTREZE NUMAI PENTRU EL ASEMENEA MINUNATII?NI LE DARUIESTE TUTUROR PRIN NICEPPS ! MULTUMIM FRUMOS, MOSULE! MULTUMIN FRUMOS NICEPPS!

Pe cararile sufletului - partea a doua

“ Păşim agale pe poteci din vise... ne-aşteaptă īngerii cu flori la fiecare pas... şi ne aştern īn cale pulbere de stele...  din ireale ZĂRI DESCHISE, păşind agale... pe-nserat...”

Pe o margine de clipa

Inspirat de o poezie, cu acelasi titlu, a Leliei Mossora... Cateva peisaje de toamna si muzica buna...

Pe vremea cīnd fotograful era pictor....

pe vremea cīnd fotografia era pictura, cind pictorii ne uimeau cu maiestria redarii in detaliu si culoare.

PEINTRES ROUMAINS (I)-Nicolae Grigorescu

Primul dibn seria de mari pictori romani

PEINTRES ROUMAINS (II)-Ion ANDREESCU

Un mare pictor roman ale carui portrete, peisaje si naturi moarte vadesc multa sensibilitate

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.