Prezentari PowerPoint din categoria 'Crestine'

Ceea ce-ti apartine

Viata reprezinta doar momente, momente de care trebuie sa ne bucuram din plin. (Acest PPS nu-mi partine)

CELE 10 MISTERE ALE BIBLIEI!

Biblia este de departe cea mai cunoscută și mai publicată carte de pe pământ. Biblia sau mai corect Sfânta Scriptură este un izvor de cunoaștere, este piatra de temelie a creștinătății și cartea de căpătâi a peste un miliard de credincioși din toată lumea. Mai mult chiar, în lumea creștină se consideră că în momentul în care Biblia este tradusă în limba respectivă, acea limba este pe deplin formată. Și totuși referirile care se fac la ea nu de puține ori au contrariat. Au fost războaie născute din cauze religioase. Cu siguranta puține lucruri din cultura omenească pot egala Scripturile când vine vorba despre istorie, legende și controverse. O parte dintre acestea sunt datorate traducerii sale din ebraică, aramaică sau greacă veche. O altă parte a acestor controverse provin din limbajul incifrat și modul tainic în care este scrisă Biblia. Unii exegeți vorbesc de iluminarea divină a autorilor, alții de ștergerile deliberate a unor pasaje. Zece dintre acestea se disting prin mistificarea ţesută în jurul lor.

Cele mai ciudate biserici din lume

o prezentare Alexandra Popovici...

Cele mai frumoase biserici din lume

Plecând de la publicația britanică „The Telegraph, Travel, Arts and culture” din 15 ianuarie 2017 care a alcătuit un top cu cele mai frumoase biserici din lume şi folosind imagini de pe internet a rezultat această prezentare.

Cele mai frumoase biserici si catedrale din toata lumea

Vizualizati cele mai frumoase biserici si catedrale din toata lumea

Cerul si pamantul - ingerii

Despre lumea spirituala (lumea ingerilor)

CINCI REGULI DE VIATA...

A trai fara reguli inseamna a trai la intamplare iar a trai la intamplare inseamna a nu trai...! Filologul Apetrei

CINE EȘTI TU, STRĂINE

O, poezie foarte frumoasă, greu de realizat pe un acest fond un pps...! Cât de frumos începe poezia, cu durere în suflet, recită Ady Moldovan:„ Am intalnit pe drum odată Un om cu pas domol și rar Ce-avea privirea-ntunecată Și-n pieptul lui ardea un jar...Merită să lăsați vizionarea la derulare automată. Îți doresc vizionare plăcută! TB

Citate de paste

Un pps cu imagini frumose de paste dupa internet

Click pe lacrima

Desi recomandarea era trimiterea la 10 prieteni, eu am ales s-o trimit la sute de vizitatori ai situ-ului dumneavoastra.

Cocosul_si_vulturul

Un vultur ranit cade in ograda unui cocos..

Colina crucilor

Este un loc pe care toti crestinii ar trebui sa-l vada - spunea cu ani in urma Papa Ioan Paul al II-lea.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.