Prezentari PowerPoint din categoria 'Crestine'

INALTAREA DOMNULUI ISUS HRISTOS

Cu imagini de pe net si muzica adegvata am realizat acest pps in cinstea sarbatoriri inaltari DOMNULUI ISUS HRISTOS si ZIUA EROILOR,sper sa fi reusit sa readuc in memoria celor care vor viziona acest pps.

INALTAREA SFINTEI CRUCI

In cinstea mari sarbatori:INALTAREA SFINTEI CRUCI SI ADORMIREA SFANTULUI IOAN GURA DE AUR,am realizat acest mic si modest pps.Cred in tot ce am scris in acesta, si cred in rugaciune exprimata prin:"TROPARUL SFINTEI CRUCI":"Mantuieste doamne poporul Tau si binecuvanteaza mostenirea Ta, biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste si cu CRUCEA TA pazeste pe poporul TAU". Fiti binecuvantati toti cei care vizionati acest pps si credeti in bunul DUMNEZEU,iar vita voastra sa fie ocrotita de toate rele!

Incondeierea oului

o tehnica lasata din batrani pentru sarbatoarea pascala unica in lume

Ingaduinta

E vorba despre un baietel care vinde ziare. Sa incercam sa fim mult mai atenti cu cei din jurul nostru.

Ingaduinta

E vorba despre un baietel care vinde ziare. Sa incercam sa fim mult mai atenti cu cei din jurul nostru.

Ingerii, ocrotitori si indrumatori pe Calea Mantuirii

Dona Gelsinger, prin picturile ei, reuseste sa aduca lumea ingerilor in fata ochilor nostri unde lumea vazuta si lumea ingerilor devine una, plina de armonie, candoare, blandete si pace. Suntem binecuvantati de prezenta acestui ocrotitor daruit noua de Dumnezeu, Ingerul Pazitor, care ne insoteste toata viata. Sa fim constienti de aceasta putere si protectie nevazuta si sa-I multumim Creatorului pentru grija Sa parinteasca. "Îngerii oare nu sunt toţi duhuri slujitoare, trimise ca să slujească, pentru cei ce vor fi moştenitorii mântuirii?" (Evei 1, 14)

Ingeri_Ingerasilor

Bine ati venit, Ingeri_Ingerasilor !

Ingerul pazitor

Toti avem un inger pazitor...

INIMA

„Doamne, Tu ai zidit rărunchii mei, Tu m-ai ţesut în pântecele mamei mele. Te laud că sunt o făptură aşa de minunată !” Psalmul 138: 13, 14.

Inima lui Iisus Hristos

♥ Iisus Hristoase fă ca inima noastră a oamenilor de pe întreg pământul, să fie asemenea cu Inima Ta! AMIN

Interviu cu Dalai Lama

...un interviu despre religii...

Interviu cu Dumnezeu...

Aseara am visat...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.