Prezentari PowerPoint din categoria 'Crestine'

Ocna Sibiului 5 Biserica Nasterea Sf Ioan Botezatorul - a

Biserica “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, din Ocna Sibiului a fost ctitorită în anul 1810, fiind monument istoric, construita in în stil românesc brâncovenesc. partea I-a.

Ocna Sibiului 6 Biserica Nasterea Sf Ioan Botezatorul - b

Biserica “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, din Ocna Sibiului a fost ctitorită în anul 1810, fiind monument istoric, construita in în stil românesc brâncovenesc. partea a II-a.

omagiu

...adus de caricaturisti celui care a fost papa...

OMAGIU

OMAGIU ADUS DE CĂTRE CARICATURIŞTI DIN TOATĂ LUMEA LUI IOAN PAUL AL II-LEA IN ZIUA MORŢII SALE

Omul in Eden

Starea edenica a lui Adam

ORBUL BARTIMEU

De ce a ales IISUS, această cale ocolitoare? Nu avem de unde să cunoaştem toate motivele care L-au determinat să facă acest ocol. Poate că Ierihonul însuşi era “o sămânţă căzută lângă drum”, mâncată de multe “păsări”. Să ne amintim că aceasta cetate a fost reconstruită sub ameninţarea unui dublu blestem rostit de Iosua. Şi totuşi, Dumnezeul iubirii nu leapădă pentru totdeauna, aducând speranţa acolo unde omul nu mai vede decât blestem. În această cetate cândva blestemată, Ilie a ridicat o şcoală a profeţilor, iar Elisei a vindecat apele ei amare. Iar acum, Mântuitorul, în ultima Să săptămână de lucrare publică, Se abate din drum pentru a aduce o binecuvântare celor “de lângă drum”. Am convingerea personală că Domnul S-a abătut din drumul Său spre Ierusalim, prin Ierihon, doar ca să-l vindece pe Bartimeu. Când susţin acest lucru, mă gândesc şi la alte ocazii în care Mântuitorul a făcut drumuri lungi, doar pentru a aduce o binecuvântare specială unui suflet aflat în mare nevoie: în nord, pentru a o vindeca pe fiica femeii siro-feniciene, sau dincolo de M. Galileii, pentru a-i vindeca pe cei doi demonizaţi...! Este atâta mângâiere în felul în care se ocupă Domnul Isus de fiecare dintre noi! El nu ne tratează la grămada, “en gros”, ci Se ocupa de fiecare personal, “en detail”, ca şi cum am fi singurii locuitori ai planetei. Uneori ni se deschid ochii şi rămânem uimiţi cum Dumnezeu mobilizează tot cerul pentru a ne veni în ajutor, în mod personal. În acest pps vă prezint prin imagini și melodia atașată, povestea cum Domnul IISUS a vindecat pe Orbul Bartimeu...! Vizionare plăcută! Merită, Autorul.

ORTODOXIA - SINGURA CREDINTA MANTUITOARE

IPS BARTOLOMEU ANANIA: "ADEVARUL LUI HRISTOS SE NUMESTE ORTODOXIA"

Ortodoxia are viitor

http://www.youtube.com/user/TheOrtodoxia

Osterbrunnen in Franken

Obiceiuri de Paste in imprejurimile Nuernbergului.Fantani impodobite cu oua de Paste a aparut, se pare, inca din anul 1909 in localitatea Aufsess din Fraenkischen Schweiz.Fraenkische Schweiz este zona de dealuri (pana la 600 m) , la Nord de orasul Nuernberg. Intre timp acest obicei s-a extins in aproape toate regiunile Germaniei insa a ramas tipic pentru localitatile din Fraenkische Schweiz. Cu prezentarea acestui PPS urez tuturora un Paste fericit, plin de bucurii, in mijlocul celor dragi, insotit de traditionalul . Hristos a Inviat !

Osterbrunnen in Franken.

Osterbrunnen in Franken. Fantani inpodobite cu oua de Paste. Traditie in Nürnberg si imprejurimi.

Ouă Împodobite. 01

Arta decorativa cu suport ..... coaja de ou.

Oua incondeiate

Sa ne pregatim pentru Sfintele Sarbatori de Pasti

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.