Prezentari PowerPoint din categoria 'Crestine'

Sf. Vasile cel Mare-Partea III

 • Currently 6.40/10

6.4 steluţe (5 voturi)

Viaţa celui între Sfinţi Părintelui nostru Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei (1 ianuarie) - Partea a III-a

Sfanta Fecioara Maria de Guadalupe

 • Currently 7.29/10

7.3 steluţe (21 voturi)

interesant...

Sfanta Manastire Crasna

 • Currently 5.73/10

5.7 steluţe (15 voturi)

Manastirea Crasna este o manastire ortodoxa situata în satul Schiulesti, judetul Prahova,pe raza comunei Izvoarele,fiind construita în padure,langa paraul Crasna,la poalele muntilor Ursoaia.

SFANTA MARIA

 • Currently 8.05/10

8.0 steluţe (22 voturi)

Urari pentru cei care poarta numele Sfintei Maria si ganduri sfinte pentru toti care se inchina Preacuratei Fecioare Maria...

SFANTA MARIE

 • Currently 7.47/10

7.5 steluţe (38 voturi)

Maica Domnului,Preacurata Fecioara Maria este "Nascatoare de DUMNEZEU",maica lui ISUS HRISTOS,Fiul si CUVANTUL lui DUMNEZEU,pe CARE l-a zamaslit prin puterea("umbrirea") DUHULUI SFANT.Iosif,logodnicul EI,a avut grja de EA si a luat-o in casa sa impreuna cu PRUNCUL, pe care l-a crescut ca si cum ar fi fost copilul sau.Preacurata Fecioara MARIA a fost fecioara inainte, in timpul si dupa nasterea cea DUMNEZEASCA din EA a FIULUI lui DUMNEZEU, findca nasterea SA a fost mai presus de fire. Acest pps vine sa cinsteasca si prin aceasta forma Marea Sarbatoare de la 8 septembrie-NASTEREA MAICII DOMNULUI-SFANTA MARIE.Cred ca prin imagini si muzica-TROPARUL Nasteri Maicii Domnului sa si fi reusit sa trezesc interesul pentru CREDINTA, IN DUMNEZEU,ISUS HRISTOS SI MAICA LUI DUMNEZEU.

SFANTA NOAPTE DE CRACIUN

 • Currently 7.36/10

7.4 steluţe (70 voturi)

Buna ziua tuturor cu o urare noua si plina de sincera credinta,pentru sarbatoarea bucuriei Masterea Domnului,sa ne bucuram impreuna cu autoarea de frumusetea acestui ansamblu incantator. In alta ordine de idei astazi este chiar si afara iarna cu zapada ,chiar pot sa afirm o dubla sarbatoare de iarna.Cu tot respectul pentru toti nascuti in aceasta zi Sf.Harambie un sincer si drag La multi ani! :)

SFANTA SĂRBĂTOARE-MOȘ NICOLAE

 • Currently 6.27/10

6.3 steluţe (33 voturi)

Am dedicat acest pps atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.Merită văzut și mai ales pentru cei care doresc să cunoască mai bine,istoria acestui eveniment cât si semnificația lui.Cred că va fi pe placul celor mulți.La mulți ani pentru toate și toți cei care poartă numele de Nicolae,precum și cei cu nume derivat din Nicolae.La mulți ani pentru toți!

Sfantul Andrei

 • Currently 7.22/10

7.2 steluţe (36 voturi)

Sarbatoarea Sfantului Andrei, patronul spiritual al romanilor, traditii si semnificatii

Sfantul Dimitrie

 • Currently 7.64/10

7.6 steluţe (25 voturi)

Vietile celor doi Dimitrie sunt foarte diferite. Unul a trait in sec. al III-lea, altul cu o mie de ani mai tarziu. Unul a fost mare dregator, celalalt, pastor de vite. Unul nu a fost calugar, dar l-a marturisit pe Hristos in timpul prigonirii sale. Celalalt s-a calugarit, iar viata sa aleasa a fost cea mai puternica marturie. Unul a suferit inca de tanar moarte martirica, in fata tuturor. Celalalt a murit la batranete, in pace, nestiut de nimeni. Moastele unuia au fost cinstite imediat, in timp ce celelalte au ramas ascunse pana au fost descoperite prin minune dumnezeiasca. Desi s-au nevoit atat de diferit, ei au ajuns totusi in acelasi loc.

Sfantul Graal din Valencia

Mirajul Sfantului Graal va continua sa retina atentia specialistilor si nu numai. Este el potirul din care Isus a baut la Cina cea de taina sa nu. Ce este Sfantul Graal? Este el la Valencia sau nu.

Sfantul Ierarh Nicolae

 • Currently 8.15/10

8.2 steluţe (20 voturi)

Sfantul Nicolae, cunoscut ca Mos Nicolae, vine in fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 Decembrie cu daruri atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Sfantul Ierarh Nicolae - arhiepiscopul Mirelor Lichiei

 • Currently 5.23/10

5.2 steluţe (13 voturi)

Un umil omagiu adus Sfantului Nicolae, atat de mult drag sufletului meu! La multi ani celor care-i poarta numele.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.