Prezentari PowerPoint din categoria 'Crestine'

Sfantul Imparat Constantin cel Mare PARTEA a II a

 • Currently 9.07/10

9.1 steluţe (98 voturi)

Reformele religioase si Credeul de la Niceea

Sfantul Imparat Constantin cel Mare PARTEA I

 • Currently 9.01/10

9.0 steluţe (92 voturi)

Reformele Coroanei, Administrative, Militare, Monetare si Fiscale; Constructiile. In Sarbatoarea Invierii am vazut ce a reprezentat Iisus pentru oameni, prin invataturile sale (Decalogul lui Iisus). In aceasta lucrare (in 2 parti), vom vedea ce a insemnat Sfantul Constantin cel Mare pentru oameni in general si pentru crestini in special.

Sfantul Munte Athos

 • Currently 7.25/10

7.3 steluţe (24 voturi)

Sfantul Munte Athos-imagini

Sfantul Prooroc Ilie

 • Currently 6.77/10

6.8 steluţe (13 voturi)

Celor care pe 20 iulie isi sarbaoresc ziua numelui, le doresc multa sanatate si ,,La multi ani"!

Sfaturi pentru viață de la părintele Porfirie

 • Currently 8.81/10

8.8 steluţe (32 voturi)

Sfaturi pline de înțelepciune adunate de-a lungul timpului ca niște mărgăritare duhovnicești în cărțile scrise de fiii de suflet ai marelui duhovnic grec ,Părintele Porfirie .

Sfaturi pentru viață de la Părintele Porfirie (corectat)

 • Currently 7.20/10

7.2 steluţe (25 voturi)

Minunate sfaturi pentru viață , adevărate mărgăritare duhovnicești ale Părintelui grec , Porfirie (prezentare corectată ) . Ipmina

SFÂNT MÂNTUITOR

 • Currently 8.36/10

8.4 steluţe (22 voturi)

Mrită vizionat!

SFÂNT MÂNTUITOR

 • Currently 8.81/10

8.8 steluţe (16 voturi)

Pps-ul „Sfânt Mântuitor, merită văzut aveți ce așa că, recomand să-l vizionați, la dreulare automată, muzică bună imagini potrivite, vă doresc o vizionare și audiție plăcută! Toader Bendriș

SFÂNTA TREIME!

 • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Ce este Sfânta Treime? Fiul este lumina Tatălui care a venit în lume ca să ne lumineze calea spre veşnicie, iar Duhul Sfânt e căldura care vine de la Tatăl ca să ne încălzească inimile şi să aprindă în ele iubirea lui Dumnezeu. Astfel, cum soarele cu lumina şi căldura una sunt, la fel una sunt Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt — Preasfânta Treime.

Sfinta sarbatoare a Pastelui

 • Currently 6.55/10

6.5 steluţe (11 voturi)

Citeva cuvinte si imagini despre miracolul Invierii

Si priveste mereu in sus !

 • Currently 7.50/10

7.5 steluţe (32 voturi)

Alegerea din viata...

Sigiliul Sfânt-1820-Ro-V1

 • Currently 7.41/10

7.4 steluţe (34 voturi)

Mulţi au comentat “Biblia” – "Cartea Cărţilor“, mai mult sau mai puţin cunoscători. Cu toate că a fost tradusă în mai toate limbile şi tipărită în sute de mii de exemplare, se ştie că majoritatea lor sunt cu erori şi incorectitudini faţă de Biblia originală. De aceea cele mai multe comentării şi analize ale unor subiecte tratate, bazându-se pe o Biblie tradusă, sunt în majoritatea lor inexacte. Tot din această cauză precedentul Papă, Ioan Paul al II-lea a ridicat în Israel, pe malul lacului Kineret (Marea Galileană), în apropierea “Muntelui Fericirii” - "Har ha-Oşer", un lăcaş de cultură şi studiu teologic "Domul Galilean". Aici vin studenţi teologi, preoţi de diferite ranguri, fiind obligatoriu acelora care vor să înainteze în ierarhia clerului creştin catolic ca: episcopi, mitropoliţi, patriarhi, cardinali etc., spre a studia Biblia şi Sfintele scripturi, precum au fost scrise în original, pe ebraică. Desigur ei nu o pot studia decât doar dacă şi învaţă această limbă. Perioada studiilor e cam de trei ani. Veţi vedea în această prezentare doar o mică parte a unor citate din Biblie, de ce nu se pot analiza pe o limbă străină, decât doar pe limba sfântă în care au fost scrise, prin calculul literelor = "Ghimatria" – cuvânt inexistent în limba română. Nu degeaba Domnul a poruncit a nu i se adăuga şi nici de a i se şterge vreun semn din "Thora" – (cele cinci cărţi ale lui Moise). “Thora” fiind baza celor trei mari religii monoteiste: Iudaismul, Creştinismul şi Islamul.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.