Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

LE PUY DU FOU

LE PUY DU FOU-este un parc de petrecere a timpului liber cu tematica istorica situat in regiunea Vendee din Franta

Magie de Noël

Diaporama de Noël

Recorduri ingineresti Guiness

Prezentate recorduri ingineresti Guiness

Un jour d'été

journées d'été ...

vară

un powerpoint con una bonita intro y imágenes de el verano que pronto empezara, ya se notan las calores un PowerPoint cu un intro și imagini ale verii frumos început rapid, și bufeuri observați

Şi o farfurie poate fi frumoasă

Inainte de toate felicitari pentru prezentarile dumneavoastră.Sunt un admirator al frumosului .Chiar dacă fiecare apreciază in felul lui, admir, in egală măsură, noul si vechiul.Sunt in faza diletantismului prezentărilor Powerpoint.Mă bucură faptul că pot ,prin dumneavoastră ,să public incercările de-a etala o parte din consideraţiile mele.Vă doresc multă sănătate si succes in viaţă. Să auzi numai de bine. Cu drag Adilime.

Şi o farfurie poate fi frumoasă

În sfârşit am reuşit să ataşez muzica dorită.Dacă se poate doresc sa-mi publicaţi şi această prezentare cu muzică. Mulţumesc.

*SAREE 1*

Moda femenina indiana....

,Hristos a inviat’!

M-am săturat să mă trezesc plângând cu gândul că nu vei fi lângă mine. M-am săturat să mă uit in jur si să vad ca nu eşti cu mine, lângă mine. M-am săturat ca-n fiecare clipă sa mă gândesc la tine, cum ar fi cu tine. Doamne te rog, ca sentimentul de iubire şi iubirea să facă parte, din viata mea şi din mine! PE GOOGLE; SPERANTA DUMNEZEUL BUCURIEI http://duhulumilitinimainfanta.ning.com/ Mulţumesc!

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.