Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

comunicare prin internet

O prezentare moderna cu o melodie extraordinara

Comunitatea Amish

Comunitatea Amish

CON BUENA ONDA

LA BUENA ONDA ES ALGO ASI COMO ALGO POSITIVO, ALEGRE, DESENFADADO Y BIEN ELABORADO. MODESTIA APARTE, NO PRETENDO OTRA COSA CON MIS TRABAJOS QUE DISTRAER Y PONER UNA NOTA ALEGRE EN ESTOS TIEMPOS DIFICILES QUE CORREN.

CON DINERO CAPRICHOS

con este pps, se ha querido dar a entender que, aunque el dinero no da la felicidad, si que da para tener caprichos, caprichitos y caprichazos, y si no aqui tienen un buen ejemplo.

con M de mujer

una presentacion donde el motivo principal es la mujer, la de ayer, la de hoy, la de siempre.

Concepts du Jour

Imaginatie...

concurs de sculptura in pepene

concurs de sculptura in pepene

Confectionarea traditionala a sari-ului

Încă din cele mai vechi timpuri India este tărâmul mătăsurilor și al țesăturilor fine. Cea mai veche piesă de vestimentație indiană pentru femei este sari-ul. Primul sari purtat de o femeie datează din anul 100 î.Hr. Această piesă vestimentară diferă de la o zonă a Indiei la alta, atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și din punct de vedere al motivelor. Sari-ul este creat dintr-o bucată de pânză de mătase sau bumbac de 4 până la 8 metri lungime și 1 metru și jumătate lățime. Calitatea materialului din care este confecționat un sari și broderia stabilesc prețul. Acesta poate costa câțiva dolari sau zeci de mii de dolari.

Conflict...? Deloc...

Puterea fără pacea inimii este sinucigaşă, autodistrugătoare. Ştiinţa lipsită de Cunoaşterea Divină este ca o armă ucigaşă încredinţată unui idiot. Ce poate rezulta din aceasta?

CONNEXES

Images fantastiques...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.