Prezentari PowerPoint din categoria 'Diverse'

India mistica

India… o ţară mistică, diversă şi pitorească, despre care se spune că este un subcontinent, adică mai mult decât doar o ţară. India seculară este patria ce găzduieşte nenumărate tradiţii religioase, printre care hinduismul, islamismul, creştinismul, jainismul, sikhismul şi zoroastrianismul. Religia în India este considerată o dimensiune extrem de importantă a vieţii spirituale, un adevarat mod de viaţă.

India reala

Imagini cutremuratore !

India Stepwell

Stepwells (Baoli), puțuri sau iazuri în care se poate ajunge la apă prin coborârea unui set de trepte, au fost proiectate pentru a avea acces la apă în regiunile unde clima oscilează între toridă și uscată în timpul celor mai multe luni, cu câteva săptămâni de ploi torențiale musonice. Mii de stepwells au fost construite în India începând în jurul secolelor 2 și 4A.D., unde au apărut pentru prima dată ca tranșee (iazuri) rudimentare, dar au evoluat lent în fapte de inginerie și de artă mult mai elaborate. Prin secolul al 11-lea unele stepwells au fost comandate de filantropi bogați sau puternici ca un tribut monumental, care ar dura pentru eternitate . Din cauza unei scăderi accentuate a nivelului apei freatice din India datorită unei pompări nereglementate, cele mai multe puțuri au secat de mult și în prezent sunt aproape complet neglijate.

India-inovatii, improvizatii

Din mulţimea de imagini, apărute pe myindiapictures.com şi nu numai, am ales câteva inovaţii/improvizaţii indiene.

Indian beauty,2

Frumoasele indience....

Indiferenta

powerpoinshow

Inedite

Imagini la care nu te astepti...amuzante...

INFRASTRUCTURA

FANTASTIC ... !

Ingerasi 2 ?

...tot din categoria "ingerasilor animati"... Mie mi se pare mai reusita putin... Sau poate nostalgia muzicii retro?

Ingerasi?

Animatii deosebite...

Ingineria secolului XXI

Cateva minuni ale ingineriei din secolul XXI La 20 km de coasta Danemarcei, se afla Horns Rev, cel mai mare parc eolian din lume Este compus din 80 elice inalte de 110 m, cu o putere de 160 MW, mult mai puternice decat cele aflate pe pamant. Autostrada Arcticului uneste orasele Tibbitt si Contwoyto si se gaseste in Canada. Este considerata cea mai periculoasa din lume. Se afla pe terenurile arctice si se desfasoara pe 500 km ajungand la uriasele mine de diamante din nord. Este considerata periculoasa deoarece’85% traverseaza lacuri inghetate, si stratul de ghiata se poate rupe in orice moment inghitand camioanele care il parcurg.

Inima

Un pps cu imagini frumose si versuri dupa internet

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.