Prezentari PowerPoint din categoria 'Educationale'

Roma antica

utila celor care predau limba latina...

Romania de nota 10

Romania te iubesc !

Romania prinde radacini

Copii din aceasta prezentare cred in ceea ce fac, acesti pomisori vor creste in paralel cu ei si vor avea prilejul sa se bucure de rodul muncii lor.

romania_imnul de stat-ziua nationala a romaniei

romania_imnul de stat-ziua nationala a romaniei

romania_ziua Romaniei

romania_ziua Romaniei

Romini celebri

Ma gindesc ca poate ar trebui sa fim mai seriosi mai profunzi si atunci....poate vom reusi sa fim mai mindri de noi si de inaintasii nostri. In spatele unui "renume" se afla foarte foarte multa munca, pasiune, daruire, pe parcursul unei vieti intregi.

Romulus Guga (1939-1983)

Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Mureş, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Gimnaziul de Stat „Romulus Guga", Casa de Cultura „George Enescu" din Reghin, Primăria Răstoliţa, alte instituţii, ONG-uri mureşene, a organizat cea de a XVI-a ediţie a Festivalului - Concurs de Poezie „Romulus Guga". Tot cu această ocazie a fost dezvelit bustul scriitorului Romulus Guga realizat de sculptorul Simion Moldovan. Romulus Guga s-a născut la 2 iunie 1939, la Oradea, şi a murit la 18 octombrie 1983, la Târgu-Mureş. A debutat cu poezie în 1958, în revista „Tribuna", de la Cluj. A fost redactor-şef al revistei „Vatra", de la Târgu-Mureş, de la înfiinţarea acesteia, 1971, până în 1983. Aceasta este o prezentare tip "Notes Page". Pentru a afla explicaţiile suplimentare, după ce aţi descărcat-o, fără să o deschideţi, efectuaţi următorii paşi: selectare - File - New - Read Only - View - Notes Page

Rostul nostru

O prezentare care ne indeamnă să medităm la viața noastră de fiecare zi .

Să continui să semeni

Să continui să semeni mereu seminţele viselor tale.

Sa nu uitam...

Cateva amintiri pentru cei care si-au trait o mare parte din viata in timpul comunismului...O privire inapoi...

Salveaza Vieti

Salveaza Vieti

sapte minuni ale naturii in Romania

prezentare documentata! Multumim!

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.